praegune kellaaeg 21.06.2025 18:16:59
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tiit256
HV vaatleja
|
29.03.2007 18:21:15
Trust webcam WB-3500T teeb trikke |
|
|
Esimesel õhtul peale installi töötas see vidin korralikult. Sai pandud eesmärgiga kasutada jahoo messengeri hääle ja pildiga. Kõik töötas. Järgmisel päeval aga enam ei töötanud. Messenger ei anna enam üldse webcami võimalust , st. teatud nupud ei lähe aktiivseks. Samuti hangub kogu proge peale seda , kui webcami nuppu vajutada. Kogu aeg kaamera usb pordis ei istu. Vahepal olen selle välja tõmmanud.
Esialgu andis ka device manager infi , et webcam on rivist välja. Tegin uninstalli ning taas installi , hakkas küll kuidagi tööle , aga jooksutab kõik proged millega proovin kaamera pilti vaadata kokku. Mõnikord isegi võtab hetkeks mingi pildi ette , aga siis asi hangub. Olen proovinud maha ja peale installida juba mitu korda. Paremaks sellest aga ei lähe. See cam jooksutab kokku nii jahoo messengeri , W movie makeri kui ka mingi AMCAP proge , mis Trusti kaameraga endaga kaasas oli. Samas vahelduva eduga põleb lamp kaamera allosas , mis nagu näitaks , et vidin töötab. Samuti näitab devise manager , et cam on ok.
Easycleaneriga lasin ka registri puhtaks. Kuigi regediti kaudu vaadates paistab seal päris mitu Trusti registrit olevat , isegi topelt. Need aga ei kao isegi uninstalli tegemisel. Easycleaner neid mõttetuteks aga ei loe. Seega ei oska ma ka registri kohta midagi kosta. Tahaks ehk need Trusti omad ära kustutada , aga kuidas seda teha?
Asjast on täielik siiber juba saamas. Mõtlesin kohukesesalongi tagasi minna , aga aru ma ei saa , kas asi on ka füüsiliselt untsus , pole viitsinud teekonda ette võtta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
skulmars
HV Guru
|
29.03.2007 18:23:54
|
|
|
mingit teist masinat pole kus proovida? mul üks compaq ei võtnudki lõpuni wcami omaks, sümptomid olid suht sarnased sinu poolt kirjeldatutele. teise masina peal töötas korralikult
|
|
Kommentaarid: 213 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
1 :: |
177 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiit256
HV vaatleja
|
02.04.2007 10:43:19
|
|
|
Teise masina peal (W98) proovisin. Kaamera töötab. Endal on XPh .Ehk peaks ka seal teisel masinal samuti jahoo peale panema ning proovima. Kas jookseb kokku või ei.
Paistab , et tegu on ikkagi mingi paranähtusega. Nimelt avastasin , et mõnikord ei haagi kaamera ennast korralikult külge. Isegi siis , kui on startimisel juba küljes. Lahti ühendades ning taas sisse lükates on asi enamasti korda läinud. Kusjuures device manager ei näita mingit konflikti. Siiani päris selgeks pole saanud mis kännu taha see kaamera plugimine mõnikord jääb. Nüüd proovin alati tavalises exploreri aknas kõigepealt pildi ette saada (ta näitab puus ära kaamera nagu eraldi ketta). Kui sinna juba pilt tuleb on cam ennast suutnud korralikult külge plugida. Siis alles lükkan käima järgmised proged milles kaamerat tahan kasutada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kassmees
Kreisi kasutaja

|
10.04.2007 03:12:26
|
|
|
Sarnast nalja (kaamera tuli põleb, aga arvuti ei tunne teda ära) on mul olnud siis, kui ühes USB pikendusjuhtmes probleem tekkis. Kas on kaamera juhe natuke vigane või...
Mälupulgad jm USB asjad töötavad su masina küljes korralikult? Kui ei, võib masina USB väsinud olla. Kui jah, siis põhjus kusagil mujal.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
0 :: |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
10.04.2007 05:26:57
|
|
|
trust tähendabki tõlkes - lollid naljad
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
5 :: |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|