Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
KillerXP
HV Guru

|
14.03.2007 09:18:21
viimasest külastusest postitused ilma müügi/ostu/vahetusteemadeta? |
|
|
Igastahes mõte on selline, et foorumisse teha menüüsse uus link (näiteks "postitused viimasest külastusest ilma kaubanduseta" vms, vajab lihvimist igastahes). Nimelt häirima hakkas see, et kui jälle vaatad mida inimesed rääkinud on siis enamus teemadest mis välja kargavad kuuluvad kõik kaubandusvaldkonda. Samas aga iga päev just ka pole huvi erinevaid äriteemasi lugeda kui nagunii raha vähe ja ei saa endale miskit ilusat lubada. Tahaks lihtsalt lugeda millest inimesed räägivad ja ka kellel siin jällegi probleeme on, mille puhul ehk aju lõikab ka lahenduse välja.
Usutavasti ma küll saaks profiilidest selle alafoorumi mittenäitamisega lahti oma hetkesest murest (pole veel proovinud) aga see tähendaks, et ma peaks pidevalt seal ümber muutma seadeid, vastavalt kas mul on ka tuju näha kas miskit head on müüki tulnud õvi mitte.
On sellisel mõttel lootust või pigem asi maha matta? Igastahes nägin taolist asja ühes teises foorumis ja see sobiks siia suht hästi
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
14.03.2007 10:11:50
|
|
|
võiks olla ja teise variandina võiks olla ka see et vaata oma viimaseid ärifoorumi teemasid.
või siis täpsemalt-neid mida ise oled püstitanud.
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
5 :: |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
14.03.2007 10:17:47
|
|
|
alliance kirjutas: |
võiks olla ja teise variandina võiks olla ka see et vaata oma viimaseid ärifoorumi teemasid.
või siis täpsemalt-neid mida ise oled püstitanud. |
no see suht täitsa olemas ju, lihtsalt valid kategooria ärifoorumid või mõne spetsiifilisema foorumi ja siis paned enda kasutajanime ka otsingusse ja ongi olemas, näed küll ka neid kuhu sa ise postitanud aga seal pole miskit halba.
Siiski, ma eelistaks, et ma saan näha tavaposte ilma, et seal vahel oleksid ärifoorumi teemad.
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|