Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
raitl
HV veteran

|
05.03.2007 12:16:47
SATA pesade puudus |
|
|
Vaja masinasse neli SATA ketast RAID5 jooksma panna. Mammal aga ainult kaks SATA pesa. Kui nüüd eraldi SATA RAID kaardi peale mõelda, siis kas peab kindlasti olema üks kaart 4 pesaga või on võimalik ka kombineerimised, 2 ketast mamma küljes, kaks kaardi taga/ kaks ühe, kaks teise kaardi taga?
|
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
05.03.2007 20:17:34
|
|
|
teine variant on osta miski 1350 eeq kanti maksev promise 4 pordine sata-II kontroller. Üks odavaimaid 4 pordiseid mis ma tean, endalgi kodumasinas
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
8
HV Guru
|
06.03.2007 10:58:34
|
|
|
SurfData kirjutas: |
teine variant on osta miski 1350 eeq kanti maksev promise 4 pordine sata-II kontroller. Üks odavaimaid 4 pordiseid mis ma tean, endalgi kodumasinas  |
Olen ka samu kaarte kasutanud (küll SATA1 versiooni, kuna tollal SATA2 veel müügil polnud) ja tundub üks korralikumaid SATA portide kaarte olevat. Tegemist on siis lihtsalt SATA kaardiga, mitte SATA-RAID kaardiga. Aga ega korralikku RAID kaarti selle raha eest ei saakski. Siiski, minu arvates on see SATA kaart ka natuke ülehinnatud. Koosneb vähestest ja lihtsatest komponentidest, ei tea mis seal niipalju maksab... ilmselt Promise nimi ja pro-suunitlus. Aga mis parata, muid valikuid eriti pole. Mingeid juustutegijate kahepordilisi peaks ka mõnesaja krooniga leidma, kui juhtumisi mõni pood neid reaalselt ka müüb meil...
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
raitl
HV veteran

|
06.03.2007 11:47:22
|
|
|
Sai valitud Promise FastTrak TX4310
|
|
   |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
06.03.2007 16:30:05
|
|
|
8 kirjutas: |
SurfData kirjutas: |
teine variant on osta miski 1350 eeq kanti maksev promise 4 pordine sata-II kontroller. Üks odavaimaid 4 pordiseid mis ma tean, endalgi kodumasinas  |
Olen ka samu kaarte kasutanud (küll SATA1 versiooni, kuna tollal SATA2 veel müügil polnud) ja tundub üks korralikumaid SATA portide kaarte olevat. Tegemist on siis lihtsalt SATA kaardiga, mitte SATA-RAID kaardiga. Aga ega korralikku RAID kaarti selle raha eest ei saakski. Siiski, minu arvates on see SATA kaart ka natuke ülehinnatud. Koosneb vähestest ja lihtsatest komponentidest, ei tea mis seal niipalju maksab... ilmselt Promise nimi ja pro-suunitlus. Aga mis parata, muid valikuid eriti pole. Mingeid juustutegijate kahepordilisi peaks ka mõnesaja krooniga leidma, kui juhtumisi mõni pood neid reaalselt ka müüb meil... |
Enne promist oli mul odav 300 eequne chronose kontroller (2 ide + 2 sata1 ketast) aga ide ja sata ketta hinnavahe pea olematu (viimaseid hindu vaatades siis on sendi pealt sama hind neil) ja otsustasin sata peale rohkem üle minna. Promisel ma ei olnud yhe asjaga rahul...ma ei tea kas ma ei osanud või oli mul miski vana versioon aga draiveri jaoks tahtis ta flopit teha...winni all!!! Saaks aru kui installiks vms aga et winni all kasutada on natuke imelik seda nõuda. Otse plaadilt ta niimoodi ei leidnudki draiverit...aint floppi peale tegi ja sealt sain ta siis installitud. Samas mul tõesti oli mingist vanast partiist viimane kontra ja need mis nüüd pärast pikka pausi täna hulgilattu jõudsid on juba uuest partiist seega ei oska nende kohta kommenteerida. 1tk seisab laua peal aga see läheb kohe kliendile linuxi alla.
raitl kirjutas: |
Sai valitud Promise FastTrak TX4310 |
no see natuke kallim lõbu jah aga see-eest oskab igast raide teha.
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
raitl
HV veteran

|
07.03.2007 17:14:28
|
|
|
see RAID oligi teguriks. Hetkel teise masinaga jama, et MSI K8N Neo4 mamma toetab ainult RAID0, 1 ja 1+0. Vaja oleks aga RAID5 saada kettad. Kodulehel isegi kirjas, et SATARAID5 saab kuidagi (soft)RAID5 panna aga vaatamata igasugustele katsetustele terve tänase päeva jooksul, ei andnud asi tulemust.
|
|
   |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|