praegune kellaaeg 20.06.2025 00:37:42
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
võhikuim
HV vaatleja
|
05.03.2007 18:09:00
kaks msni aadressi läinud |
|
|
lugu siis selline, et eile õhtul tuli mulle kiri sõbra meili pealt. meilil pealkirja polnud ja tuttava nimega meilid avan ma ikka. meilis oli link ja jutt, et see on tema uus kodukas (muidugi inglise keeles. ma olen ju niii faking LOLL lihtsalt) ja ma MUIDUGI klikkisin sinna. lehel polnud suurt midagi. must taust, punane tekst. aadressis oli veel midagi sellist nagu greenpeace vms... panin kinni akna, aga mõne minuti pärast teatas msn, et ma olen teises arvutis sisse logitud. ise enam sisse ei saanud, parool vale. okei FAIN. helistasin õele, kes ütles, et mingi sell räägib minu aadressi alt temaga inglise keeles. logisin ühe oma vana aadressiga sisse. sell rääkis minuga ja ütles, et kui tahan salasõna tagasi, siis pean strippi tegema talle (kahtlaselt türklaslik). saatsin põrgu ta. muutsin mujal paroolid ära ja panin arvuti kinni. Spybotiga lasin ka üle enne.
täna tegin uue aadressi ja et vanu kontakte kätte saada tahtsin sisse logida selle ESIMESE kontoga, mis kunagi ammu tehtud oli ja millel mhm muidugi oli sama parool, mis teisel, esimesena ära häkitul. sinna ma ka sisse ei saanud. täiesti hull. muidu on suva, sõbrad kõik teavad juba, mis jama on... või küll nad aru saavad, sest see tüüp räägib inglise keelt ainult. aga ma kardan lihtsalt nüüd oma arvuti pärast. kas ta võib sedasi muud paroolid ka kätte saada? praegu on kõik korras. paroolid vahetasin keerulisematega välja kohe. kusjuures klassivennal on sama lugu, et lihtsalt võeti üle msn. mingid ühes stiilis pildid on neil ka. see äraröövitud aadress oli elsunn_@hotmail.com. võite lisada ju,kes asjatundja on.
rõve tunne on, nagu keegi oleks mu pesusahtlis nuuskinud. ja mis rahuldust nad saavad sellest.
tuttaval oli varem sama lugu olnud, mees oli kuubast ja lubas tema Eesti Panka häkkida tema IP-d kasutades ja nii süü eestisse jätta. ma saan aru küll, et see on mingi jama, aga jubekas hakkab natuke
|
|
tagasi üles |
|
 |
jossi 1
Kreisi kasutaja
|
05.03.2007 18:43:49
Re: kaks msni aadressi läinud |
|
|
võhikuim kirjutas: |
aga ma kardan lihtsalt nüüd oma arvuti pärast. kas ta võib sedasi muud paroolid ka kätte saada? |
Oleneb, mis mailis lingitud leht endast sisaldas. Sa mõnda antiviirust kasutad?
Kui sul veel see mail alles, siis teata link, et saaks uurida. Kui mail kustutatud, siis peaks brauseri history seda kurja linki ikka kajastama.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
võhikuim
HV vaatleja
|
05.03.2007 19:03:09
|
|
|
otsisin seda linki eile õhtul, aga mida pole, seda pole
|
|
tagasi üles |
|
 |
kedambarai
HV kasutaja

|
07.03.2007 15:29:52
|
|
|
temporary internet file-des võib leida viite sellele lehele. sealt võb üldse igast huvitavaid asju leida
_________________ k. |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomek
HV kasutaja
|
08.03.2007 10:50:49
|
|
|
Siia võiks nüüd keegi spetsialist kirjutada, mida sellisel puhul teha? Mina näen siin:
1) Rämpsposti levitamist
2) Identiteedivargust läbi pahavara teadliku levitamise
3) Väljapressimist
...või olen ma millestki valesti aru saanud?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
1 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|