Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  kaks msni aadressi läinud märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
võhikuim
HV vaatleja

sõnum 05.03.2007 18:09:00 kaks msni aadressi läinud vasta tsitaadiga

lugu siis selline, et eile õhtul tuli mulle kiri sõbra meili pealt. meilil pealkirja polnud ja tuttava nimega meilid avan ma ikka. meilis oli link ja jutt, et see on tema uus kodukas (muidugi inglise keeles. ma olen ju niii faking LOLL lihtsalt) ja ma MUIDUGI klikkisin sinna. lehel polnud suurt midagi. must taust, punane tekst. aadressis oli veel midagi sellist nagu greenpeace vms... panin kinni akna, aga mõne minuti pärast teatas msn, et ma olen teises arvutis sisse logitud. ise enam sisse ei saanud, parool vale. okei FAIN. helistasin õele, kes ütles, et mingi sell räägib minu aadressi alt temaga inglise keeles. logisin ühe oma vana aadressiga sisse. sell rääkis minuga ja ütles, et kui tahan salasõna tagasi, siis pean strippi tegema talle (kahtlaselt türklaslik). saatsin põrgu ta. muutsin mujal paroolid ära ja panin arvuti kinni. Spybotiga lasin ka üle enne.
täna tegin uue aadressi ja et vanu kontakte kätte saada tahtsin sisse logida selle ESIMESE kontoga, mis kunagi ammu tehtud oli ja millel mhm muidugi oli sama parool, mis teisel, esimesena ära häkitul. sinna ma ka sisse ei saanud. täiesti hull. muidu on suva, sõbrad kõik teavad juba, mis jama on... või küll nad aru saavad, sest see tüüp räägib inglise keelt ainult. aga ma kardan lihtsalt nüüd oma arvuti pärast. kas ta võib sedasi muud paroolid ka kätte saada? praegu on kõik korras. paroolid vahetasin keerulisematega välja kohe. kusjuures klassivennal on sama lugu, et lihtsalt võeti üle msn. mingid ühes stiilis pildid on neil ka. see äraröövitud aadress oli elsunn_@hotmail.com. võite lisada ju,kes asjatundja on.
rõve tunne on, nagu keegi oleks mu pesusahtlis nuuskinud. ja mis rahuldust nad saavad sellest.
tuttaval oli varem sama lugu olnud, mees oli kuubast ja lubas tema Eesti Panka häkkida tema IP-d kasutades ja nii süü eestisse jätta. ma saan aru küll, et see on mingi jama, aga jubekas hakkab natuke icon_lol.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jossi 1
Kreisi kasutaja

sõnum 05.03.2007 18:43:49 Re: kaks msni aadressi läinud vasta tsitaadiga

võhikuim kirjutas:
aga ma kardan lihtsalt nüüd oma arvuti pärast. kas ta võib sedasi muud paroolid ka kätte saada?

Oleneb, mis mailis lingitud leht endast sisaldas. Sa mõnda antiviirust kasutad?
Kui sul veel see mail alles, siis teata link, et saaks uurida. Kui mail kustutatud, siis peaks brauseri history seda kurja linki ikka kajastama.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
võhikuim
HV vaatleja

sõnum 05.03.2007 19:03:09 vasta tsitaadiga

otsisin seda linki eile õhtul, aga mida pole, seda pole icon_neutral.gif
tagasi üles
kedambarai
HV kasutaja
kedambarai

sõnum 07.03.2007 15:29:52 vasta tsitaadiga

temporary internet file-des võib leida viite sellele lehele. sealt võb üldse igast huvitavaid asju leida icon_wink.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tomek
HV kasutaja

sõnum 08.03.2007 10:50:49 vasta tsitaadiga

Siia võiks nüüd keegi spetsialist kirjutada, mida sellisel puhul teha? Mina näen siin:
1) Rämpsposti levitamist
2) Identiteedivargust läbi pahavara teadliku levitamise
3) Väljapressimist

...või olen ma millestki valesti aru saanud?
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 3
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  kaks msni aadressi läinud
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.