Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ve!lS!de
HV kasutaja

|
28.02.2007 18:27:12
|
|
|
nonii kõlarid siis mikromaailmast tagasi...
no tglt.. tagasi pole midagi, uued sain hoopis ju vist ei tulnud teiste parandamisest midagi v2lja vm...
a nüüd proovin k6lle rohkem hoida ja l2hiajal bassitesti mitte teha
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
3 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Inzman
HV vaatleja

|
04.03.2007 20:52:51
|
|
|
Mnjah, ostsin minagi endale 5000Geniused. Valisin pikalt Logitech Z-5500 ja nende vahel siin. Oli sel ajal tellitud aastaks Digi ajakiri (mis osutus tulealustus paberiks), kus võrreldi Genius 5000-t inglite häältega taevalaotuses. Mõtlesin siis, et no kui juba avalikult ajakirjas neid kiidetakse, siis peavad ju head olema küll. Aga tuhat "kuradit" ajakirjale Digi, kelle kõrvad pole vist peale läpaka integreeritud kõllide midagi kuulnud või on elevant neile kõigile kõrva peale astunud?! Kõlarid küll mängivad normaalselt, aga igasuguse metali kuulamiseks nad küll ei kõlba. Bass hakkab tihtipeale plärisema, kui hääl tugevaks keerata (mitte põhja). 150W-st pole ka haisugi, mu eelmised 40W Logitechid tegid peaaegu sama kisa. Kui keegi tahab neid osta siis oma tavafunktsioonid täidab ta väga hästi, kuid ajakirja Digi kiitusest on asi VÄGA kaugel. Üheks konkreetseks plussiks võib aga lugeda nende kena välimuse...
PS! Helikaardiks oli Club3D TheatronDD 7.1, mis ei ole just odav või integreeritud helikaart.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
04.03.2007 22:19:16
|
|
|
Helikaart on tubli jah
Aga ega sellistest komplektidest vist midagi head loota olegi?
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiith
maxnorm

|
04.03.2007 23:47:37
|
|
|
muusika kuulamiseks siiski oleks parim stereo kõlarid või siis 2.1.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
pacho
HV veteran

|
05.03.2007 11:15:41
|
|
|
Inzman kirjutas: |
Mnjah, ostsin minagi endale 5000Geniused. Valisin pikalt Logitech Z-5500 ja nende vahel siin. Oli sel ajal tellitud aastaks Digi ajakiri (mis osutus tulealustus paberiks), kus võrreldi Genius 5000-t inglite häältega taevalaotuses. Mõtlesin siis, et no kui juba avalikult ajakirjas neid kiidetakse, siis peavad ju head olema küll. Aga tuhat "kuradit" ajakirjale Digi, kelle kõrvad pole vist peale läpaka integreeritud kõllide midagi kuulnud või on elevant neile kõigile kõrva peale astunud?! Kõlarid küll mängivad normaalselt, aga igasuguse metali kuulamiseks nad küll ei kõlba. Bass hakkab tihtipeale plärisema, kui hääl tugevaks keerata (mitte põhja). 150W-st pole ka haisugi, mu eelmised 40W Logitechid tegid peaaegu sama kisa. Kui keegi tahab neid osta siis oma tavafunktsioonid täidab ta väga hästi, kuid ajakirja Digi kiitusest on asi VÄGA kaugel. Üheks konkreetseks plussiks võib aga lugeda nende kena välimuse...
|
Ma võtaksin siinkohal veidike sõna Digi kaitseks. Esiteks seal ei testitagi mingit hi-fi kraami ja teiseks antakse soovitusi lähtuvalt hinnaklassist. Niipalju kui olen Digi lugenud, võib ka nende lõppjäreldustega rahule jääda. Küll ei meeldi mulle tihtipeale kuidas järeldusteni jõutakse ja faktivead.
tsitaat: |
PS! Helikaardiks oli Club3D TheatronDD 7.1, mis ei ole just odav või integreeritud helikaart. |
Õnn kaasa! Üks kehvema hinna-kvaliteedi suhtega kaarte meie mail. CMI8768 ilma stabiliseeriva vooluringi ja ühe kristalliga(n)
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Inzman
HV vaatleja

|
05.03.2007 12:07:50
|
|
|
pacho kirjutas: |
Ma võtaksin siinkohal veidike sõna Digi kaitseks. Esiteks seal ei testitagi mingit hi-fi kraami ja teiseks antakse soovitusi lähtuvalt hinnaklassist. Niipalju kui olen Digi lugenud, võib ka nende lõppjäreldustega rahule jääda. Küll ei meeldi mulle tihtipeale kuidas järeldusteni jõutakse ja faktivead. |
Jah, loomulikult ei testi nad Hi-Fi kraami ning seal oli ka ära toodud, et parim hinna ja kvaliteedi suhe, kuid kes oleks võinud arvata, et tänapäeval saab juba ainult 2000EEK eest ainult välimust osta . Ja miks ma siin Digiga kurjustan natuke, on see, et kui ma seda lugema hakkasin, oli seal niivõrd palju head ja huvitavat sees, mis lihtsalt number numbrilt vähenema hakkas. Kahju lihtsalt natukene, muud midagi. Palju neid arvutiajakirju ikka meil on..
Inzman kirjutas: |
PS! Helikaardiks oli Club3D TheatronDD 7.1, mis ei ole just odav või integreeritud helikaart. |
pancho kirjutas: |
Õnn kaasa! Üks kehvema hinna-kvaliteedi suhtega kaarte meie mail. CMI8768 ilma stabiliseeriva vooluringi ja ühe kristalliga(n) |
Jaah, see helikaart sattus mulle kogemata, ega ma temaga ise ka rahul ole, aga vähemalt vana emaplaadi lõi üle. Aga panin muuseas need kõlarid ka mingi Soundblasteri taha (täpsemalt ei mäleta), kui sõber oma kastiga mul külas käis ning ei olnud ka siis miskit head.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
05.03.2007 13:27:03
|
|
|
M..., olete heli kaardis suhtes kindlad?
Katsetate seda arvuti kõlaritega , ma ususn et ei ole supper heli kaart, kuid kehv kah ei ole. Mul enmavähem kõlarid....esimeste paar nii 4k ja sony 5.3 resiiver ja heli on hea. Kuulan samuti kõike ja mina olen igati sellega rahul. ei streigi, ei krõbise jne.(ei kuula mp3-esi vaid enamasti plaate!) Kusjuures nii Enteris kui ka ordis seda just soovitati. Aga juhul kui teil õigus, sis väga kurb
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiith
maxnorm

|
05.03.2007 21:20:56
|
|
|
see, et ta ei krabise ega ei streigi, ega see sul mingit kvaliteeti ei näita
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ve!lS!de
HV kasutaja

|
05.03.2007 22:02:29
|
|
|
nja.. helikaardi kohta ei oska midagi öeda, kasutan tavalist integreeritud kaarti, a k6larid on super, kõlarid asuvad ~100m* ses toas ja myrtsuvad ikka nii, et vähe pole
a kui helikaardi vahetan, kas siis heli muutust on m2rgatavalt n2ha, või lihtsalt paraneb see v2he
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
05.03.2007 23:30:23
|
|
|
NxP kirjutas: |
see, et ta ei krabise ega ei streigi, ega see sul mingit kvaliteeti ei näita  |
Ega ma ei mõelnudki päris nii lihtsat...Midagi apremat ei tulnud hetkel pähe. aga nagu enne mainisin, ei ole ta parim helikaart, kuid tavakasutajale supper. Ma suht kvaliteedi armastaja ja minule on piisav. Ei ole veel tekkinud ühtegi hetke kus oleks heli vale või moonutatud vms. Plaato kuulata läbi cd mängija ja läbi arvuti on täppselt sama
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
06.03.2007 00:21:24
|
|
|
Pole need kõlarid nii hullud midagi. Ega nö arvutikõlaritest saagi ju teab mis mürataset oodata ja ega kvaliteeti määra ainult see, kas bass plärtsub... subwooferi jaoks ju eraldi nupp olemas
Mul need TV/DVDmängija taga (tegelt vist vanem mudel - on seal vahet?). Selleks, et paar korda kuus mõni hea kontsert ära kuulata, minu jaoks küll! DVD-de pealt muusika vaatamise/kuulamise juures mängib palju suuremat rolli DVD salvestuse enda kvaliteet. Mõni live on ikka väga s..lt produtseeritud
No ja palju neid SACD-sid ikka on, mille jaoks oleks tipptasemel 5.1 süsteemi vaja...
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ve!lS!de
HV kasutaja

|
18.03.2007 16:34:21
|
|
|
Cb4 kirjutas: |
Parim post mida näinud olen....Täpselt teemasse. Lühike ja konkreetne  |
jep... tglt ma lootsin, et keegi n2eb mu kysimust ja 2kki vastab ka sellele
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
18.03.2007 16:55:37
|
|
|
Tehtud.....Kui mõtled seda mis allkirjas!
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ve!lS!de
HV kasutaja

|
18.03.2007 20:15:47
|
|
|
aa:D thx küsitlusele vastamisel,
a tglt oli mul see mõttes :
a kui helikaardi vahetan, kas siis heli muutust on m2rgatavalt n2ha ? ;P
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
18.03.2007 20:56:10
|
|
|
Sul sama komplekt mis enne? teema alguses. Arvan et tavalise 5.1 süsteemil ei ole vahet, kuid samas kui kehv helikaart, sis võib vahe tulla, kuid mitte eriti märgatav. Oluline vahe on kuulda kui kasutad resiiverit ja suuri kõlareid, ning kuulad arvutiga plaate. Mp3-ed nagu nii on suht kehvad enamsti.
Aga jah, kui odav emme, sis võid osta küll eraldi kaardi...kui rahaline seis seda lubab!
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
19.03.2007 00:15:48
|
|
|
Et integreeritud vs eraldi helikaart? Eks neid ka mitmesuguseid, aga vahe võib olla isegi monitori kõlaritega kuulda
Mõni int. soundikas lihtsalt ei suudagi normaalset heli esile tuua. Ja alati mingid jamad draiverite ühilduvuse ning müradega. Int. kaart imho rohkem kontoriarvuti jaoks, et kuulda oleks, kui offiss kokku jookseb
Normaalse soundika saab ju paarisaja kr eest...
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
19.03.2007 13:45:24
|
|
|
Njah, kuid alati ei ole suurt vahet kahjuks....isiklikult onam kogemust et vahe on sees(kuid mitte hiiglaslik)....kuid enamvähem resiiver ja kõlarid. Aga ex tee proovi ja osta siis korralik helikaart
Ega halvemax ei lähe kindlasti..ikka paremax
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|