Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kuulikinde
HV vaatleja
|
03.12.2007 19:24:31
Linksys DVD-MPEG4-MP3 Mängija KISS 1600 HD HIGH DEF.DVD PLAYER |
|
|
Äkki keegi kasutab seda kodus...olen väga huvitatud antud isendi headest ja halbadest külgedest.
Tänud sellele kes viitsib kribada midagi vastu...
|
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
17.12.2007 23:03:30
|
|
|
kas maksabki minna kaasa tarbimisega ja ehk kaaluda asja otstarbekuse üle. Palju neid HD filme ikka praegu liigub. p2p leiad mõne filmi.
Mina leian et kõik saab arvutiga ära teha DVD vaatamised TV record jne
_________________ Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
20.12.2007 01:02:47
Re: Linksys DVD-MPEG4-MP3 Mängija KISS 1600 HD HIGH DEF.DVD PLAYER |
|
|
kuulikinde kirjutas: |
Äkki keegi kasutab seda kodus...olen väga huvitatud antud isendi headest ja halbadest külgedest.
Tänud sellele kes viitsib kribada midagi vastu... |
ei soovita, võtta siis juba mõni Dvico pleier.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
0 :: |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
McParts
HV vaatleja

|
13.01.2008 23:50:57
|
|
|
Endal on olemas KiSS 1600 ja see väga hea aparaat, aga ei mängi HD .mkv faile.
Kõige muu poolest on väga hea.
Kas on võimalik üldse saada sellega .mkv faile vaadata??
|
|
tagasi üles |
|
 |
jaanuse
HV vaatleja
|
28.01.2008 11:50:32
|
|
|
Olemas KISS1600 läinud jõuludest saati ning olen igati rahul. Sõltub mida tahetakse, mina tahtsin sellist, millel DVD lugeja küljes ning näitaks divx filme koos subtiitritega vabalt. Siiamaale pole ühegagi probleeme tekkinud. Googlest leiab ka kissd, mis abiks arvuti kõvakettalt mängimisele- kaasasolevatelt plaatidelt leiab softi Win ja Mac jaoks. .mkv faile tootja soft ei toeta.
Halbadest külgedest - puudub on/off nupp; piltide/videote segaplaadi avamine võtab tohutult kaua aega.
Uuemale variandile, mis küll pisut teise nimega nüüd, on on/off nupp lisatud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
28.01.2008 12:18:59
|
|
|
võib proovida MKV -> MP4-ks konvertida
http://sentry23.googlepages.com
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
0 :: |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|