Mõnus ajaviide, see mäng on viimasel ajal minult päris palju aega võtnud.
Point on lihtne - vali mingi haigus ning levi üle ja tapa terve maailm, enne kui vasturavi leitakse.
Iga kord kui mingi haigusega võidad, unlockid uue haiguse/geeni(geen annab nö alguseks mingi passiivse eelise, ala +1 vastupidavus kuumale kliimale)
Soovitan kindlasti ise mängida ja nuputada, mitte kuskilt lugeda. Siis kaob mängul kogu tõmme ära imo.
Iga kord kui läbi teed, tekib tahtmine teistmoodi proovida(mul vähemalt)
PC oma pole ma ise proovinud aga tasuta androidi versioon oli juba piisavalt kaasahaarav, et tahtsin sinna raha hakata sisse matma. Aga nüüd tundub, et muretsen varsti hoopis PC versiooni.
Olen ka Androidis seda mänginud, üsna kaasahaarav. Hetkel üritan parasiitviirusega maailma nakatada, 3 korda olen feilinud. Inimesi nakab väga kiirelt aga millegipärast jääb 1-2 riiki alati täitsa viirusevabaks. Ei teagi kuidas strageeiliselt oleks targem, kas levitada kiirelt maailma laiali ja siis surmavaks muuta ( ohud on see, et leitakse cure kiirelt kuna tuleb vähem panustada cure researchile ) või siis muuta kohe surmavaks kuid samas tugev cure research taga ( miinus on see, et levitamine on aeglasem ja nii võib mõni riik enne ära isoleeruda ).
Aga hea mäng
Archangel, Enne android versiooni oli ka mingi flashi baasil asi netis liikvel, mänginud olen nii kõige esimest versiooni kui ka androidil, kuid kordagi pole võitu saanud. Kogu aeg on mingi miljon elaniku kuskil punkris ellu jäänud
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.