Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Parem HV »  Soovin selgust foorumi reeglitest märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Aix
HV Guru
Aix

sõnum 05.12.2007 13:38:28 vasta tsitaadiga

ma küll ei plaaninud sõna võtta, aga....
XYZ kirjutas:
...Pööra tähelepanu pisinüanssidele - kui enne proovimist tuntakse muret, siis on asi selles, et puudub õigus ligipääsuks........

kännuämmelg kirjutas:
tsiteerin : "probleem võib olla juurdepääsus MYSQL-le.."

see automaatselt ei tähenda, et tal õigusi pole
Loomulikult on suletud teemas osad lahked tegelased proovinud probleemi lahata ning ka lahendusi genereerida, kuid kahjuks suleti teema enne, kui probleemi tegeliku olemuseni jõuti

probleem ligipääsule EI TÄHENDA automaatselt õiguste puudumist...
äkki on probleem klientprogrammis, selle puudumises, või veel mingis kolmandas asjas...
Kommentaarid: 407 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 339
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 05.12.2007 13:43:58 vasta tsitaadiga

Lindremant kirjutas:
Ok ootame selgitusi Zenoni käest, kes ta on, mis baas see on, miks ta tahab sinna neid andmeid toppida juurde jne. Muidu läheb pointless jahumiseks siin.
Mure tunneb ta vast selle pärast et, kardab baasi tuksi keerata.

niivõi teisiti tuleks tal paluda pädevama inimese abi, selmet andmebaas tuksi keerata icon_idea.gif

kännuämmelg näite peale ütleksin samuti, et ise ma ei hakkaks surkima, vaid leiaksin pädeva inimese, kes asjad korda teeb icon_smile.gif

Iga kingsepp jäägu oma liistude juurde icon_idea.gif icon_wink.gif

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 05.12.2007 13:45:26 vasta tsitaadiga

Mina tundsin igatahes muret, et keeratakse kasvõi tahtmatult tuksi võõras andmebaas. Ja rahuldavat selgitust pole seni saanud.........
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 05.12.2007 13:53:22 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:

kännuämmelg näite peale ütleksin samuti, et ise ma ei hakkaks surkima, vaid leiaksin pädeva inimese, kes asjad korda teeb icon_smile.gif

Iga kingsepp jäägu oma liistude juurde icon_idea.gif icon_wink.gif

jep.. sinna ma proovisingi jõuda- ka Sina otsiksid pädevama inimese 8). Aga kuidas Sa selle pädevama inimese leiaksid? kuldse börsi kuulutuse järgi? Ei, ka Sina viiksid ennast kurssi kõigepealt üldosaga, otsiksid võimalikud lahendusvõimalused, ning kui need Sinu jaoks liialt keerulised tunduvad, otsiksid inimese või ettevõtte, kes Sulle lahenduse pakuks. Kuid kindlasti ei teeks Sa valikut puhtalt selle põhjal, palju antud tegevus maksab, või kui he ettevõtte reklaam pärnu maantee bussiputka seinal ripub, vaid ikka selle põhjal, kui sobiv see lahendus Sinu jaoks on. Kuna Sa oled ennast üldjoontes võimalustega kurssi viinud, oskad Sa juba hinnata, kas pakutu võiks olla Sulle sobib või kas küsitud summa võiks olla adekvaatne.

kordan veel- kogu see arutelu on põhimõttes, kas ikka tasub ühe inimese tekkinud õrna kahtlustuse tõttu võtta niivõrd kardinaalset tegevust, nagu arutelu sulgemine

XYZ kirjutas:
Mina tundsin igatahes muret, et keeratakse kasvõi tahtmatult tuksi võõras andmebaas. Ja rahuldavat selgitust pole seni saanud.........

aga palun, tunne siis muret ja avalda oma mure, mitte ära mine oma fantaasia põhjal korraga kätega kallale icon_lol.gif
Kommentaarid: 243 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 205
tagasi üles
Zenoni
HV kasutaja
Zenoni

sõnum 05.12.2007 13:54:14 vasta tsitaadiga

Ootamatu oli lugeda, et postitusele järgnes nii elav diskussioon.

Kahtlustatakse lausa illegaalses tegevuses... see oli küll natuke ootamatu. Püüan täpsemalt selgitada. Seal kus töötan on vaja andmebaasi tõsta üle 2008 aasta andmed (seotud kaubaga), mida on kokku ca. 2000-2600 blanketti (1 blanketil on umbes 6-13 täidetud lahtrit/rida). Juhtus nii, et terve aasta ei ole seda keegi teinud (arvati et ei ole vaja teha ja piisab exceli tabelist) ja nüüd öeldi, et aasta lõppeb ning on vaja majandusaasta aruannete jaoks see teha.

Mul on kasutada vaid veebiliides (programmis endas vist ei olegi MySQl, vaid mingi muu SQL mootor), kuid õnneks on andmed olemas exceli tabelis. Nüüd ongi nii, et otsin võimalust kuidas käistsi rutiinset sisestamist vältid ja selle asemel see kuidagi automatiseerida. Nii nagu siin keegi mainis, et otsin programmi v. robotit, mida saaks nii häälestada, et see teeks töö minu eest ära - saaks määrata väljad ja mingi automaatika ning siis teeks töö automaatselt ära.

Kust ma ikka oskan abi küsida, kirjutasin foorumisse (olen ju ka varem küsinud ja saanud vastuseid), et ehk keegi teab midagi sellisest asjast. Siis aga pandi teema lukku ja oli kuidagi vaenulik suhtumine. Võibolla keegi teadis midagi soovitada, kuid ei saanud soovitada. Niipalju olen asja uurinud, et andmete importimiseks tuleb tellida eraldi arendus ning võib heal juhul saada alles jaanuari lõpuks.

Lindremant kirjutas:
Ok ootame selgitusi Zenoni käest, kes ta on, mis baas see on, miks ta tahab sinna neid andmeid toppida juurde jne. Muidu läheb pointless jahumiseks siin.
Mure tunneb ta vast selle pärast et, kardab baasi tuksi keerata.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 05.12.2007 13:54:24 vasta tsitaadiga

tsitaat:

jep.. sinna ma proovisingi jõuda- ka Sina otsiksid pädevama inimese . Aga kuidas Sa selle pädevama inimese leiaksid?

loomulikult tutvuste kaudu, aga mitte avalikult foorumis ise leiutades ja delikaatseid andmeid avaldades, pole ju HV foorum andmebaas ka enam teab mis väikese tähtsusega...

tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 05.12.2007 13:56:29 vasta tsitaadiga

kännuämmelg kirjutas:

XYZ kirjutas:

aga palun, tunne siis muret ja avalda oma mure, mitte ära mine oma fantaasia põhjal korraga kätega kallale icon_lol.gif

enne tuleks selgusele saada, millega/kellega tegemist on, alles siis õpetada - antud juhul selline tegevus on liiga riskitundlik ja tõesti jah ei taha HVF riskida sellega, et kleebitakse külge kurikaeladest häkkerite abistamise koht icon_idea.gif
Professionaalsetele lukuabi meestele on ju ka omad kohad ja koolitused, mitte ei õpetata kusagil foorumis avalikult, kuidas lukke avada.

tagasi üles
Zenoni
HV kasutaja
Zenoni

sõnum 05.12.2007 13:57:25 vasta tsitaadiga

Sellepäärast ma kasutaja taseme automatiseerimise võimalust ostingi, et muul juhul on riskid andmete rikkumiseks liiga suured. Kui niimoodi andmebaasi mootoris tabelite tasemel midagi teha võib tulemus olla etteprognoosimatu. peale arendaja ei oska seal ka mitte keegi teine midagi teha.

XYZ kirjutas:
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 05.12.2007 14:01:03 vasta tsitaadiga

ok, tegin teema lahti, aga kirjuta sinna teemasse palun juurde täiendav selgitus thumbs_up.gif
tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 05.12.2007 14:05:41 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:

loomulikult tutvuste kaudu, aga mitte avalikult foorumis ise leiutades ja delikaatseid andmeid avaldades, pole ju HV foorum andmebaas ka enam teab mis väikese tähtsusega...

aga kui tuttavate pädevate inimeste ring istub hommikust õhtuni HV-s.. lisaks sellele pole ju abs. mitte kusagil kirbuessu võrragi vihjeid võimalikule delikaatsele andmemassiivile.

Loomulikult saan ma aru, et Sa pead oma raudvara (loe XYZ) kaitsma, ning olen ka XYZ suhtumisega üldjoontes nõus, kuid nõus ma pole sellega, et kaabaklus leitakse nii õrnade vihjete najal
Kommentaarid: 243 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 205
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 05.12.2007 14:08:21 vasta tsitaadiga

tsitaat:

aga kui tuttavate pädevate inimeste ring istub hommikust õhtuni HV-s.. lisaks sellele pole ju abs. mitte kusagil kirbuessu võrragi vihjeid võimalikule delikaatsele andmemassiivile.

miks sa arvad et tuttavate ring vaid HV-s istub? 8)

tagasi üles
Zenoni
HV kasutaja
Zenoni

sõnum 05.12.2007 14:13:03 vasta tsitaadiga

Thanx, panin selgituse põhiteemasse.

Tanel kirjutas:
ok, tegin teema lahti, aga kirjuta sinna teemasse palun juurde täiendav selgitus thumbs_up.gif
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 05.12.2007 14:19:31 vasta tsitaadiga

kännuämmelg kirjutas:
Tanel kirjutas:

Loomulikult saan ma aru, et Sa pead oma raudvara (loe XYZ) kaitsma, ning olen ka XYZ suhtumisega üldjoontes nõus, kuid nõus ma pole sellega, et kaabaklus leitakse nii õrnade vihjete najal
Sina soovid, et inimene oleks maha löödud ja maha maetud, alles siis oled nõus midagi ette võtma mõrtsuka suhtes, mina arvan, et võib ka varem midagi teha ja parimal juhul isegi kogu kuritegu üldse ära hoida - sinu enda stiilis piltlik näide üliekstreemseks veel keeratuna, et mõte paremini esile tõuseks.

Lisaks oleks võinud teemaalgataja kohe alustadagi korralikust seletusest, tüüpviga paljude foorumlaste juures, et tahetakse hiromante appi ja imestatakse, kui nende tahtmistest aru ei saada või teistmoodi tõlgitsetakse kui tema seda omaette mõtles.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Parem HV »  Soovin selgust foorumi reeglitest mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.