Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jonx
HV kasutaja
|
27.10.2003 01:04:05
divfix ja video korda tegemine... |
|
|
oskab keegi öelda mis moodi seda divfixi kasutada???
ise äkkisin(üritasin faili parandada:-P) ) midagi ja nüüd (ennem jooksis film teatud kohtadel kokku) ütleb filmi avades kohe:
Unknown file format (Xvid)
vabandan kui smidagi taolist siit läbi käinud juba on, ja kui on siis andke mulle vastava teema aadress
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
dyyp
HV kasutaja

|
27.10.2003 10:01:38
|
|
|
divfix on nagu nimigi ütleb ainult Divx formaadis filmide jaoks,xvid ja teiste codekite jaoks see ei sobigi.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
jonx
HV kasutaja
|
27.10.2003 10:48:16
|
|
|
ok aga kuidas ma saan siis parandada xvid faili, on mõni võimalus?
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Plin500
HV piljardihai

|
27.10.2003 11:32:39
|
|
|
dyyp kirjutas: |
divfix on nagu nimigi ütleb ainult Divx formaadis filmide jaoks,xvid ja teiste codekite jaoks see ei sobigi. |
ega ikka pole küll nii, töötab ka xvid'iga, just proovisin. Soovitaks sul koodekid üle vaadata.
|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
dyyp
HV kasutaja

|
27.10.2003 15:38:24
|
|
|
Plin500 kirjutas: |
dyyp kirjutas: |
divfix on nagu nimigi ütleb ainult Divx formaadis filmide jaoks,xvid ja teiste codekite jaoks see ei sobigi. |
ega ikka pole küll nii, töötab ka xvid'iga, just proovisin. Soovitaks sul koodekid üle vaadata. |
Vabandan,on jah võimalik ju mul oli mingi vanem versioon meeles.
CopyPaste DivFix kodulehelt:
Known bugs:
In some cases after using DivFix, the source file remain locked and cannot be deleted, but this looks like a WindowsXP bug for me.
Some people reported problems using DivFix with the XVID codec, but unfortunately it works correctly all of my XVID films...
There should be still some I/O-error (but hey, this is the first and only program i made with Borland Delphi... . If you can send me a video that produce such error, i will try to fix it.
But if you send meg bug-report, PLEASE write down the version number too...
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
jonx
HV kasutaja
|
30.10.2003 23:26:29
|
|
|
kas probleem vvõib ka olla selles et driverid on vigased et film mingi kohapeal kokku lambist jookseb?????????
hetkel kasutan nimo codec pack'i....
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
cbr
HV Guru

|
31.10.2003 02:01:44
|
|
|
See on vähemalt minu puhul olnud tingitud sellest, et downloadimisel on mõni pakett valesti läinud. (tegu võib olla ka koduvideotega, asi ei ole pira, moded rahunege ) Olen proovinud igatmoodi aga pole hakkama saanud. Kui keegi oskab midagi soovitada siis kuulaks isegi huviga...
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|