praegune kellaaeg 20.06.2025 14:45:09
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
wiki432
HV vaatleja
|
21.12.2006 23:40:37
DVD enkodeerija nähtavaks |
|
|
Kodeerinud programmi DivX-il ja Xvid-il näitab ära GSpot, kuidas näeks kodeerivat programmi DVD puhul? Et ka on kodeerinud programm A või B või C? Minu kätte sattus üks koduvideo, mille kvaliteet oli 5+. Tahakski nüüd teada, et millega DVD meisterdati, uudishimu lühidalt. Autori käest küsida ei saa, kuna ma ei tea, kes on autor.
_________________ Kahjuks ei ole mul veel allkirja, lihtsalt pole veel... |
|
tagasi üles |
|
 |
seb
HV vaatleja
|
22.12.2006 14:04:33
|
|
|
On selline programm nagu Bitrate Viewer. Näitab üsna täpselt (graafiliselt) millest .mpg videostriim koosneb.
Pikema video korral läheb küll veidi aega enne kui selle avab...programm peab enda jaoks
video enne lahti pakkima.
Kodeerinud programmi (mitte küll alati) saad teada programmiga Restream. Kahjuks toetab see
ainult video element streami, ehk siis pead oma .vob eelnevalt lahti "muxima", et saaksid video (.m2v, .mv2 vm.) eraldi.
Kõik sõltub sellest, kas kodeerimisprogramm on faili kirjutanud vastava user data.
Kindlasti on ka teisi programme.
AVICodec näitab ka .mpg "koostist", kuid üsna pealiskaudeselt. Saab nähtavasti oma andmed videofaili
headerist ja pole kuigi täpne.
Kui .vob-e ei ava, nimeta need ajutiselt ümber .mpg-ks.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|