Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ojapoiss
Kreisi kasutaja

|
23.01.2003 10:56:47
Kui palju panna termopastat? |
|
|
Kuda on parem, kas õhuke kiht protsessori peale ja siis cooler või mida rohkem seda uhkem?
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
lighter
HV kasutaja
|
23.01.2003 22:49:56
|
|
|
võibolla olen mina asja koguaeg valesti teinud a no see guide nääb küll pisut fancy ass välja. Või noh, et spire sodi olen küll otse prosele pannud ja plastikmängukaardiga laiali ajanud. Kuid jah, et võimalikult õhuke kiht..
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
23.01.2003 23:15:31
|
|
|
No minu teada tuleb kindlasti asi panna prosele ja nii õhuke kiht just, et prose pind kuskilt läbi pasta ei paistaks. Siis cooler otse peale, edasi tagasi ei tohi liigutada, sest see hõõrub pasta laiali.
|
|
Kommentaarid: 213 loe/lisa |
   |
4 :: |
184 |
|
tagasi üles |
|
 |
VR53
HV Guru

|
24.01.2003 00:12:10
|
|
|
Samas pole liiga 6hukest kihti ka m6tet panna. Annab negatiivse effekti
_________________ Uued Lenovo sülearvutid: www.lenovoarvutid.ee
Sülearvuti ekraan katki? www.displayseek.com |
|
Kommentaarid: 842 loe/lisa |
   |
636 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ihv
HV Guru

|
24.01.2003 15:50:09
|
|
|
ise olen määrinud prosest natu suuremalt cooleri peale (pangakaardiga, ühtlaselt ja õhukeselt)..siiamaani edukalt töötand..on ka olnud juhus, mille võib pigem naljakate juhtumiste alla arvata:
nimelt oma masinal võtsin korra cooleri maha, ja tagasipannes määrisin seekord prose peale, ilusti ühtlaselt...ja panin radika tagasi. Masin enam käima ei lähe, vilgutab tulukest ja üritab pidevalt kuid pilti ette ei võta...võtsin siis radika maha, puhastasin ilusti ära ja määrisin nüüd jälle radika peale...ja käivitus probleemitult
niiet kas mu prosele ei meeldi kui talle endale peale määritakse või milles asi igaljuhul selline anomaalia
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|