praegune kellaaeg 21.06.2025 22:18:39
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
16.12.2006 13:02:59
Jõululaulud: Kust saaks eri stiilis ilma vokaalideta WAV/MP3 faile? |
|
|
Jou
Ma ei tea kas see on õige koht küsimiseks, aga väääga vaja on , sest 2hes töös tahetakse mul panna mingi jõululaul (Ühes siuke rahulik jne aga teises kas groove või rock)
Kas keegi teab kus oleks võimalik saada eri stiilis jõululaule (Nagu sarnaselt vgmusic.com, kus on videomängudest tehtud igasugu versioone)
Ja et need oleksid WAV või MP3 ja lühikesed, mul ei ole vaja pikke kui kaart kestab vaid mingi 20 sekki.
MIDisi see ei toeta.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
17.12.2006 01:20:23
|
|
|
Ei saa küll halligi aru Su jõululaulu panemisest ja kaardi pikkusest...
aga kõige lihtsam ikka midifailist alustada. Neid netist miljoneid saada ja midi kuuldavaks tegemiseks (st waviks) on igasuguseid võimalusi.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
8
HV Guru
|
17.12.2006 04:29:41
|
|
|
Instrumentaalset jõulumuusikat on pilgeni igal pool... Kui vaja vaid paarikümnesekundilist juppi, siis võid maha tõmmata mõnest on-line plaadipoest sobiva laulu lühikese näidissämpleri (tavaliselt need ongi mp3 formaadis).
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|