Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  probleem emaplaadi/bios'iga... märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
emty
HV Guru
emty

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.12.2006 23:16:15 probleem emaplaadi/bios'iga... vasta tsitaadiga

terv,

allpool on siis kirjavahetus gigabaidi tek-supoordiga...minu emmel kannatas siis tehasest tulnud biosiga kellata 2000mhz prose ilusti 2450 peale, kasutades gigabyte enda programmikest nimega easytune5...

k6ik oli ilus ja lilleline, kuniks tuli vajadus hakata yhte sata ketast kasutama...kuna aga see vedu ei v6tnud, sai igaks juhuks peale lastud biosi uusim versioon t2hisega f7, eelmise f4 asemel...nüüd kadus, nagu ma aru saan tehnotoe jutust, igasugune v6imalus selle platega kellata...

on's see nii, v6i annab ehk mingi muu progega seda 2ra petta, vastupidiselt tootjafirma v2itele, nagu oleks biosi(tarkvara siiski ju) muutmine mu emaplaadi riistvaraliselt sobimatuks muutnud?...

emme tyyp ja muud vigurid on nii profiilis kui ka kopipeistis kirjavahetusest...

parimat,
mty...

GigaByte.com.tw kirjutas:
Question - 420498
From : mty [ worldpunk@yahoo.com ]
Sent : 11/26/2006 21:59
Question :

After updating my bios from f4 to f7, the "ovcerclocking" tab in easytune5 is grayed out. what is the solution to this? i have also downloaded the newest version of et5 from your website.

thanks,
mty...

-------------------------------------------------------------------------------
Model Name : GA-M51GM-S2G
--------------------------
M/B Rev : 1.0
BIOS Ver : f7
Serial No. : 47193310180980624003267
Purchase Dealer :
-------------------------------------------------------------------------------
VGA Brand : Asus Model : x550
CPU Brand : AMD Model : athlon64 Speed : 3200+
Operation System : Win XP SP : 2
Memory Brand : Apacer Type : DDRII
Memory Size : 1gb Speed : 533
Power Supply : 350 W

Answer - 420498
Answer :

Dear Sir,

Thank you for supporting GIGABYTE products and contacting GBT Tech Support. First of all, we would like to apologize for our late response. As to the problem you mentioned, with the hardware specification, this M/B does not support overclock options. All the options in Easy Tune software will only selectable when the hardware support it.

If you still have any further question or suggestion about our products/service, please do not hesitate to contact with us directly. We will try our best to help you resolve the problem ASAP.

Best Regards,
GIGABYTE TECHNOLOGY

Question - 423713
From : mty [ worldpunk@yahoo.com ]
Sent : 12/8/2006 00:30
Question :

hi,

you must be mistaken about my hardware not supporting easytune. When i had the previous version of bios (f4) on the same motherboard the overclocking worked just perfectly. How can it be, that just after updating my bios, the hardware suddenly became "unsupported"?

thanks,
mty...

Answer - 423713
Answer :

Dear Sir,

Thank you for your kindly mail and inquiry. About the issue you mentioned, the newer version BIOS revise some unproper features in previous version. Therefore, if you want to use the feature that in previous BIOS version, then you can revert back to F4. For the hardware spec, it does not support overclock options.

At last, if you still have any further question or suggestion about our products/service, please do not hesitate to contact with us directly. We will try our best to help you resolve the problem ASAP.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jonx
HV kasutaja

sõnum 15.12.2006 15:25:48 vasta tsitaadiga

uue biosiga said ketta tööle?
muidu oli ju nende poolne soovitus vana bisoi peale tagasi minna, samas minu teada SATA ketastega oligi mingi takistus klokata...
iseenesest huvitav lähenemine neil, et see emme pole mõeldud klokkamiseks kuigi varem oli see võimalik... icon_neutral.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
emty
HV Guru
emty

sõnum 15.12.2006 16:26:02 vasta tsitaadiga

jonx, pmst uue biosiga sain ketta t88le, kuid pole kindel, et vanaga EI oleks saanud - probleem oli yldse sata draiverite vanadusest tingitud...
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 15.12.2006 17:11:29 vasta tsitaadiga

Mul sarnane jama, kuid juba algusest saati ei toimi easitune5, tähendab ta toimib aga kui salvestan muutuse(uuema cloci) sis taastub hoopis def kiirus, ja kusjuures mul kah sata ketas. Jonx kirjutas et sata kettas plokkib clocimist? Oled proovinud, sata sis eemaldada clocimis katseks, mina igatahes proovin, kuigi pole sellest enne midagi kuulnud:D Kui sul õnnestub kuidagi easitune uuesti toimima panna sis anna teada, ehk saan ka mina! Tänud....
tagasi üles
jonx
HV kasutaja

sõnum 15.12.2006 18:42:53 vasta tsitaadiga

Cb4 kirjutas:
Mul sarnane jama, kuid juba algusest saati ei toimi easitune5, tähendab ta toimib aga kui salvestan muutuse(uuema cloci) sis taastub hoopis def kiirus, ja kusjuures mul kah sata ketas. Jonx kirjutas et sata kettas plokkib clocimist? Oled proovinud, sata sis eemaldada clocimis katseks, mina igatahes proovin, kuigi pole sellest enne midagi kuulnud:D Kui sul õnnestub kuidagi easitune uuesti toimima panna sis anna teada, ehk saan ka mina! Tänud....

olen kuulnud sellisest asjast, et sata kettaga võib probleeme esineda klokkimisel...kuigi endal sata ketas ja klokkimine igati õnnestunud, kuigi ketas vaevalt sul kellasid maha tagasi krutib icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
emty
HV Guru
emty

sõnum 17.12.2006 12:57:05 vasta tsitaadiga

minu probleemi lahendaski bios'i downgrademine...f5 oli viimane versioon, millega t88le hakkas, samas sata ketas on ikka veel n2htaval ja kasutatav...
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  probleem emaplaadi/bios'iga...
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.