Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Silver?!
HV veteran
|
06.12.2006 21:28:38
MS Wordi uus ja suur turvaauk |
|
|
Sõber /. pajatab, et MS Wördis on suur auk.
Kõige hullem on aga see, et augu vastu mingit rohtu ei olegi. Või samas kui MSi Turvanõustajat [sic!] tsiteerida ".... As a best practice, users should always exercise extreme caution when opening unsolicited attachments from both known and unknown sources. .... Upon completion of this investigation, Microsoft will take the appropriate action to help protect our customers. This may include providing a security update through our monthly release process or providing an out-of-cycle security update, depending on customer needs."
Juriidiliselt on kõik korrektne.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
10.12.2006 05:42:45
|
|
|
Üldiselt on minul halb komme mitte avada .doc laiendiga faile tundmatutest kohtadest ja see komme eksisteeris juba varem... minu loogika ütleb, et kui levitaja ei suuda seda teha PDFiks, siis pole see väärt avamist... Olgu siinkohal mainitud, et auk puudutab KÕIKI MS Wordi versioone (Sealhulgas ka MS Worksiga kaasnevad wordid ja macile mõeldud wordid) PEALE 2007...
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alan B'Stard
Kreisi kasutaja

|
13.12.2006 15:40:54
|
|
|
Hmm. Ma just võtan 10-20% lisatasu PDF-formaadis saadetud materjali eest. Ja lisatööd arvestades on seda väga vähe.
Huvitav kas see probleem ka Wordpadis avades avaldub ja kas mõni skanner varsti töödeldud faile ka avastada suudab ?
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
13.12.2006 16:35:48
|
|
|
Alan B'Stard kirjutas: |
Hmm. Ma just võtan 10-20% lisatasu PDF-formaadis saadetud materjali eest. Ja lisatööd arvestades on seda väga vähe.
Huvitav kas see probleem ka Wordpadis avades avaldub ja kas mõni skanner varsti töödeldud faile ka avastada suudab ? |
Millega sa siis tegeled... newsflash: tavaliselt saab PDFist teksti välja kopeerida, seega ei tohiks väike copy-paste olla väga suureks probleemiks ju...
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alan B'Stard
Kreisi kasutaja

|
13.12.2006 18:55:29
|
|
|
mks kirjutas: |
Alan B'Stard kirjutas: |
Huvitav kas see probleem ka Wordpadis avades avaldub ja kas mõni skanner varsti töödeldud faile ka avastada suudab ? |
Millega sa siis tegeled... newsflash: tavaliselt saab PDFist teksti välja kopeerida, seega ei tohiks väike copy-paste olla väga suureks probleemiks ju... |
Tõlgin.
Tavaliselt saab enamuse kätte jah, reavahetused jms sodi tuleb välja korjata, joonised ja muu tagasi panna, sümbolid uuesti toksida, valemid uuesti teha, lõikude järjestust kontrollida, kontrollida et midagi puudu ei jäänud. Ühesõnaga sama, mis paberilt skännida. Enamasti saabki kõige parema tulemuse, pannes skanneriprogrammi PDFi kallal tööle.
|
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
13.12.2006 19:03:53
|
|
|
samas minu loogika ütleb, et praegu oleks tavakasutajal mõistlikum kasutada MSO 2007't või loobuda ajutiselt sellest lisatasust, et säästa end turvaaugust... samas miskipärast on minul jälle karvane tunne, et Sina suudad eristada siiski mingi suvalise Wordi dokustaadi enda kliendi poolt saadetud failis, esimesed kohe prügisse ja teiste kallal tööle ...
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alan B'Stard
Kreisi kasutaja

|
13.12.2006 19:54:41
|
|
|
Enamik kliente kindlasti ei suuda viirust millestki muust eristada, nii et praegu olen loodusjõududele valla
Ka PDF-failides ja Akrobaadis on suured turvaaugud ja ma ei ole hetkel nendega eriti kursis. Javascripti saavad nad jooksutada ja ilmselt ka puhvreid üle ujutada, lisaks kõikvõimalikku meediat mängida ja sealseid auke kasutada.
|
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|