praegune kellaaeg 17.06.2025 12:52:32
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Naljatilk
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
XCX
Kreisi kasutaja

|
13.12.2006 23:03:50
|
|
|
Ammu juba liikvel.. Aga ma ei saa ikka aru, miks inimeste uudishimu nii suur on lingile vajutamisel. Liiati kui neid msni viiruseid ennegi liikvel olnud suuremates kogustes..
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
5 :: |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
okas5
Lõuapoolik

|
19.12.2006 21:38:08
|
|
|
MS peaks miskiwarning screeni tegema dumbjuuseritele.
Ma suht vabalt klõpisn igast linke ja värke mis mul MSNis saadetakse, pole veel kordagi viiruseid saanud. Aga muidugi, kui tahetakse pilti näidata mille laiend on *.exe, siis eriti klikkima ei tõmba
Kui korralik viirusetõrje peal ( KAV 6.0 ja KAV Internet Security 6.0) siis pole klõpsimisel midagi hullu.
_________________ Võtan suurtes kogustes tagastamata laenu ja muid vidinaid. Kõik pakkumised PSi  |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
1 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
22.12.2006 16:41:28
|
|
|
Ma olen nüüd parandatavates arvutites hakanud praktiseerima varianti, kus on keelatud lingid Messengeri aknas. Siiani sellised asjad on töötanud. Nagu üks ütles: esimese laksuga kohe üritasin klikkida, aga link ei avanenud miskipärast (Allow links in the conversation window eest oli linnuke ära võetud ). Siis hakkasin mõtlema, et äkki ei peakski klikkima.
Igatahes mingisugunegi samm turvalisuse poole
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|