Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
*Andu*
HV vaatleja
|
13.11.2006 10:25:50
Laptop läheb pooeldi tööle. |
|
|
Tere.
Probleem sai alguse siis sellest, et panin laptopi käima aga poole laadimise pealt jooksis kokku. Välja ei saanud lülitada kuna ükski nupp ei funkanud. Kuna laptopil puudub reset nupp siis võtsin aku tagant ära. Niikui ma aku tagasi panin läks laptop ise tööle kuigi varem pole läinud. Aga seekord hakkas poweri tuli vilkuma roheline/oranz. Samamoodi jäi ka aku tuli põlema kuigi see põleb ainult siis kui laadija taga on(kuigi polnud). Arvuti läheb küll tööle, prose vent hakkab ringi käima, caps-locki ja num locki tulukesed hakkavad põlema. Vahepeal vilgub ka kõvaketta tuluke. Aga pilti ette ei tule. Aku tuli jääbki põlema niikaua kui ta kuskilt voolu saab. Proovisin ka ilma akuta tööle panna, samamoodi poweri tuluke hakkab viluma kahe värvi vahel ja midagi ei juhtu. Võtsin ka aku tagant 5 minutiks aga see ka ei aidanud.
Ehk keegi oskab aitada mida edasi teha või mis võis nagu looja teed minna. Arvutiks on Acer Ferrari 3400.
Ette tänades,
Andi.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
cristallic
HV kasutaja

|
13.11.2006 10:40:00
|
|
|
Garantii aitaks kõvasti kui see olemas...
Aga ma arvan, et toitega on probleeme.
Rohkem ma edasi ei oska midagi öelda-Tagemat inimest siia vaja.
Mul oli enam-vähem sama probleem-Garantii aitas kenasti.
Probleemid olid toites ja protsessor oli ka läbi kõrbend.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
*Andu*
HV vaatleja
|
13.11.2006 11:42:17
|
|
|
Garantiid enam pole, niiet suht jama lugu. Aga kuhu seda oleks kõige mõttekam remonti viia? Või erilist vahet pole.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
cristallic
HV kasutaja

|
13.11.2006 15:17:00
|
|
|
Kohal pole vahet kuhu viid aga parem kui ikka arvuti esindus ja las viskavad esialgu pilgu veale peale.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
remi
Kreisi kasutaja
|
15.11.2006 03:09:32
|
|
|
Abobase neid remondib ja rist ja viletsus langeb sinu kaela kui sinna lähed
Päris tõsiselt koht.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|