praegune kellaaeg 23.06.2025 00:11:06
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
trustmann
HV kasutaja

|
17.01.2003 17:15:35
WMP9+probleem! |
|
|
Enne oli playeriga nii, et kui ta mängis ning siis panin kinni ja kui järgmine kord avasin, siis oli järg sealsamas kus enne, st. panin lihtsalt play ja mängis seda sama playlisti ning lugu mis viimasena oli mänginud, aga nüüd enam ei ole nii, lihtsalt pean kogu aeg playeri avades valima playlisti ja loo. Olen vaadanud playeri optionsi, aga sealt midagi targemaks ei saanud, sai isegi pukile format ära tehtud, siis uuesti wmp9 peale, kuid sama kala...Milles asi on? Kindel ei ole, aga minu arust tuli see kala siis, kui installisin nimo codec pack'i, aga noh olen nüüd proovinud seda nimot uninstallida, kui ei aita.
Kas keegi teab milles viga või on kellelgi endal ka selleine probleem olnud! No jah ega see mingi tõsine asi ka ei ole, aga kui oled ikka päevat päeva nii harjunud, et ei pea uuesti playlisti ja lugu valima, siis on see ikke küll väga ebamugav...
SO HELP ME!
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
17.01.2003 17:46:35
|
|
|
Minul on kogu aeg nii, et kui uuetsi tööle paned siis ei ole mingit listi! MP3'si mängin WinAmp 'is seal valin playlist mida mängida !
_________________ raamatupidamine | laadakalender |
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 :: |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
trustmann
HV kasutaja

|
18.01.2003 15:16:08
|
|
|
Njah, aga minul oli enne nii, et kui uuesti playeri avasin, siis oli sama lugu ja playlist ees, aga enam ei ole...
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|