Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Lisa lauludesse tümakat & HV-lased, hakkame kaklema. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
agen008
HV kasutaja
agen008

sõnum 12.11.2006 15:30:31 Lisa lauludesse tümakat & HV-lased, hakkame kaklema. vasta tsitaadiga

Nii, ma nüüd magama. icon_rolleyes.gif

viimati muutis agen008 07.12.2006 21:41:26, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
spikhoff
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.11.2006 21:51:54 vasta tsitaadiga

mis asja mõte on? tänapäeval niigi on igal ühel olemas equalaiserid, et lisada vastavalt laulue kas siis madalaid sagedusi juurde või hoopiski vähendada neid.
kuulasin kah midagi sealt ja minuarust suht pointless.
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
Petz
HV Guru

sõnum 13.11.2006 13:30:44 vasta tsitaadiga

Võib öelda, et sound on päris korralikult persse keeratud icon_wink.gif
Korralikult produtseeritud musa peab taskuraadiost ka hästi kostma.

Üle kahe loo ei viitsinud sealt laadida...

tsitaat:
Kui keegi teab mõnda head laulu, mis on bassi poolest nõrk
Tean väga paljusid... ja selle pärast nad head ongi icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
agen008
HV kasutaja
agen008

sõnum 13.11.2006 16:05:35 vasta tsitaadiga

heh, need on teie arvamused, mis mind just eriti ei mõjuta, kuna on suht sisutud. icon_wink.gif

Equalizeriga sa saad ainult boostida juba laulus olevaid sagedusi, mitte et ostad aparaadi ja ime kombel on sul viimses kui ühes täiesti uus ja võimas bass taga. Kuigi mingi taoline asi on olemas selle sätestamisega läheb jamaks ja tulemus ei ole alati üldsegi rahuldav.

Need AirBassi omad on rohkem süsteemi testimiseks ja on mu esimene mis tegin ja seda mingite arvuti kõllidega on naeruväärne proovida.

Mõttetu see ei ole, mõttetu on seda kritiseerida kui sa sellest tuhkagi ei tea!
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru

sõnum 13.11.2006 16:11:02 vasta tsitaadiga

agen008, sa ei vastanud küsimusele "mis mõte sellisel tegevusel on?"
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
agen008
HV kasutaja
agen008

sõnum 13.11.2006 16:44:23 vasta tsitaadiga

Osta endale auto, pane sinna 1000W bassika, keera asja valjuks, kuula mingit bass-free laulu, siis kuula madala bassiga laulu ja vaatame kas küsid seda uuesti.

Inimesed kellel on võimsad süsteemid ja meeldib bass väga tahavad ikka oma lemmikuid laule ja subwoofreid maksimaalselt nautida. Samas ka saab igast nalja, näiteks inimesi ehmatada, aknaid väristada, otsese mõttes juuseid püsti ajada, ning teistele muljet avaldada selle käigus, mida mingi mozarti sümfooniaga arvatavasti teha ei saa.

Siin näiteks üks lõik ühest videost kus üks tüüp Ameeriast (Raleigh nc) ühte mu laul proovib oma uue süsteemiga, see laul oma algsel kujul ei oleks bassikat peal üldse liikuma pannud. Antud süsteem ei ole tegelt just VÄGA võimas. Aga paljud on mulle lubanud et teevad kah paar videot veidi võimsamate süsteemidega.

http://s54.photobucket.com/albums/g83/alpine247/?action=view&current=MVI_0099.flv

ja kui kuu parima süsteemiga isik on minu lauludega rahul+ pms kõik teised kah realm of excursion foorumist (ja ärge hakake nüüd ajama et oii need kõik seal nolgid kes ei tea kvaliteedist midagi) siis tuleb mul ikka midagi välja.

Väga lame on niimodi hüppama hakata lollide küsimustega nagu "Mis selle mõte on?", kuigi jah ma võtsin oma ajast et sellele vastata, nagu te ootaksite et mingi uber pro värki teen, kui ma teeksin mingit tohutult professionaalset muusikat, siis ma arvatavasti seda teile tasuta ei annaks.

Väga mõnus on muidugi kellegi töö peale vinguda ei see on p**k, vb mõne aasta pärast teeksin ma sellist muusikat, mis meeldiks kõigile, kuid seni tulnud postid küll ütlevad pms et "Mida sa ikka üritad, mõttetu, nii kui nii et tule sellest midagi välja, ela oma elu vaikselt ja ära proovi midagi saavuta."
tagasi üles
Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 13.11.2006 16:53:16 vasta tsitaadiga

a miks peab auto ostma selleks et nautida mingeid watte?
ja kui mul on lemmiklaul siis ta ongi mu lemmiklaul sellepärast nagu ta on, mitte kellegi poolt ära 'tuunitud'. ja sealt edasi liikudes, miks on lugude ees sinu artistinimi kui sa oled kuskil ainult mingit nuppu keerand? ja kuidas on lood autorikaitsega?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 13.11.2006 16:53:32 vasta tsitaadiga

agen008 kirjutas:
Inimesed kellel on võimsad süsteemid ja meeldib bass väga tahavad ikka oma lemmikuid laule ja subwoofreid maksimaalselt nautida
Peale selle et süsteem peab võimas olema peab ka võim vastav olema. Pole küll autodega tegelenud kuid arvuti peal olen näinud mida võib suvalise diskolooga teha korralik muusika kuulamiseks mõeldud helikaart optiliste kaablitega võimu ja korralike kõlaritega süsteem.

Korraliku helisüsteemiga pole vaja kunstlikult heli moonutada et seda täie raha eest nautida, ei programmide ega ekvalaiseritega icon_wink.gif

Loomulikult kui eesmärgiks on ainult see et kes oma woofri membraane pikemaks venitada suudab siis on mängureeglid hoopis teised.

Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
e-Thug
HV Guru
e-Thug

sõnum 13.11.2006 16:54:45 vasta tsitaadiga

Pannud siis kohe esimeses postituses kirja,et sa kriitikat absoluutselt ei talu.Sinu jutust jääb mulje, et sa tegid teema ainult uhkustamiseks ja ootad ainult positiivset tagasisidet. Sa võiksid seda mõista,et mõndadele tundub selline põrin täiesti mõttetunaja kohati rikub laulu ära.Testisin ise ka, see,et põrand jalge all väriseb just eriti laulule midagi juurde ei andnud. Ja kas selline laulude tweakimine on üldse seaduslik ilma autori loata?
Kommentaarid: 230 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 205
tagasi üles
47th ronin
HV veteran
47th ronin

sõnum 13.11.2006 17:18:14 vasta tsitaadiga

agen008 kirjutas:
mida mingi mozarti sümfooniaga arvatavasti teha ei saa.

kuule, poisu, kas Sa üldse päris muusikat oled kuulnud?? beethoveniga lastaks Su auto totsikud ribadeks ja kõik Su sõbrad _nutaksid_ seal ümber.. kui see head üldse suudaks sellist signaali endast välja anda.

tagasi üles
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 13.11.2006 17:29:17 vasta tsitaadiga

hmmm... kui mu võimul trible täiesti maha keerata ja bass põhja siis ta mängib koguaeg siukse häälega icon_razz1.gif
vb tõesti et korraliku supakaga saaks mingi efekti kätte neist lugudest, praegusel juhul ei oska midagi
öelda eriti...
Kommentaarid: 113 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 101
tagasi üles
agen008
HV kasutaja
agen008

sõnum 13.11.2006 17:31:27 vasta tsitaadiga

Oeh läheb lahti......
Dijital kirjutas:
a miks peab auto ostma selleks et nautida mingeid watte?

Millal ma seda ütlesn? Ostan auto sõitmisedks loomukilkult, aga see ei tähenda ei ma ei või sinna süsteemi panna ja ega sa ei pea tingimata autos bassi lugusid kuulama.
Dijital kirjutas:
ja kui mul on lemmiklaul siis ta ongi mu lemmiklaul sellepärast nagu ta on, mitte kellegi poolt ära 'tuunitud'. ja sealt edasi liikudes, miks on lugude ees sinu artistinimi kui sa oled kuskil ainult mingit nuppu keerand? ja kuidas on lood autorikaitsega?

Eino mida järgmisena, ega kõikidesse lauludesse ei sobigi bass, aga samas ka paljudesse sobib, mitmed inimesed on palunud et ma mõnda laulu bassi lisaksin ja nad on sellega rahul olnud ja see EI OLE ainult mingi nupu keeramine, ma teen bassi lauludes täielikult ümber, ehk algse likvideerin kui vaja.
Ho Ho kirjutas:
Peale selle et süsteem peab võimas olema peab ka võim vastav olema.

irw, ok see oli küll väga huvitav lause. Auto süsteemi kogu võimsuse sisse juba lähebki võimenduse RMS ja bassikate RMS, kvaliteet.... ausalt öeldes ma ei saa aru mida sa sellel lausega üritad mulle öelda icon_rolleyes.gif .
Ho Ho kirjutas:
Loomulikult kui eesmärgiks on ainult see et kes oma woofri membraane pikemaks venitada suudab siis on mängureeglid hoopis teised.

Eks ta enamus juhtudel ole nii, kuid mõnedesse lauludesse natuke bassi ei tee halba. Tweakimine ongi hea asi kuna saan laule muuta just selliseks nagu mina ja teised, kes mult mixe küsivad, tahavad.
e-Thug kirjutas:
Pannud siis kohe esimeses postituses kirja,et sa kriitikat absoluutselt ei talu.

See siin ei ole kriitika see on lihtsalt ülbamine. Ma olen ausalt öeldes tänulik korralikele kriitikutele, kuna tänu neile ma püüan paremini teha, teie aga ütlete et see on täiesti mõttetu asi ja parem oleks selle kohe alla anda.
e-Thug kirjutas:
Ja kas selline laulude tweakimine on üldse seaduslik ilma autori loata?

Selle kohta ma juba tegin teema, eriti ei viitsitud vastata.
47th ronin kirjutas:
agen008 kirjutas:
mida mingi mozarti sümfooniaga arvatavasti teha ei saa.

kuule, poisu, kas Sa üldse päris muusikat oled kuulnud?? beethoveniga lastaks Su auto totsikud ribadeks ja kõik Su sõbrad _nutaksid_ seal ümber.. kui see head üldse suudaks sellist signaali endast välja anda.

Sa õpi ridade vahelt lugema!
tagasi üles
redenergy
HV veteran
redenergy

sõnum 13.11.2006 17:36:49 vasta tsitaadiga

Seal videos oli küll üks suur mürin ainult. Mis ei näidanud midagi

Olen omanud autos bassikat ja köikidel lauludel ei pea olema selline mürin taga imho.
Kui autos on bassikas ei pea see nii olema, et bass on pöhjas ja teised köllid mängivad natuke körgeid taustaks.
Nagu sellelt videolt järeldada vöis...

Heli peaks olema suht tasakaalus
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 9
tagasi üles
agen008
HV kasutaja
agen008

sõnum 13.11.2006 17:48:06 vasta tsitaadiga

Videos oli tal bass põhjas sellepärast, et ta testis laulu bassi poolt, ega see ei tähenda et ta koguaeg nii kuulab ja põhjus miks kõik pläriseb on see et videokaamera mikrofon ei suuda nii valjut heli enam normaalselt vastu võtta, ehk on ülekoormatud.
tagasi üles
Rage
HV vaatleja
Rage

sõnum 13.11.2006 18:05:38 vasta tsitaadiga

agen008, ma kuulasin su saidilt mõnda ümbertöödeldud lugu ja ma pean tunnistama, et ma ootan juba kannatamatult nädalalõppu, mil ma saan supaka jms autosse tagasi visata. Kui see juba kõrvaklappidest kõlab nii kurjalt siis ma ei kujuta ette, kuidas autos veel on. thumbs_up.gif Eks ma nädala lõpus kommenteerin muusikalist elamust täpsemalt.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
47th ronin
HV veteran
47th ronin

sõnum 13.11.2006 18:07:12 vasta tsitaadiga

tegelt, maitseasi. kui inimene niiviisi õnnelikuks saab, miks ka mitte. ainult 'ehmatamisega' soovitaks olla ettevaatlikum, mõni võib väga efektiivselt pahaks panna..
tagasi üles
masterx
HV veteran
masterx

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.11.2006 18:14:30 vasta tsitaadiga

Mis progega sa neid basse sinna lisad siis?
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 164
tagasi üles
agen008
HV kasutaja
agen008

sõnum 13.11.2006 18:28:44 vasta tsitaadiga

Rage, Lõpuks ka üks asjalik postitus, kui oled proovinud siis eeskätt too ikka välja asjad mis sulle ei meeldi ja ma proovin paremaks teha.

47th ronin, Täpselt nii, kui ei ole huvitatud bassist, siis pole mõtet siin teemas käia.

Mul just sai valmis laul Bling Bling, no seal ma olen proovinud ikka korralikult teha, ma ei tea mida enamat te siis minust ootate ja arvestage sellelga et bass on otsast lõpuni minu tehtud, mitte mingite equalizeritega ja algselt oli bass suht olematu/liiga kõrge selles laulus.

http://files.filefront.com/SOAR___Bling_Bling/;6180909;;/fileinfo.html

masterx, Kasutan NCH Tone Generator madalate sageduste genereerimiseks ja Magix Music Maker 2004-ga miksin kokku.
tagasi üles
Mõttetu mees
HV Guru

sõnum 13.11.2006 18:41:44 vasta tsitaadiga

Ameerikamaal pidid poes ka müügil olema erilised muudetud madalate helidega muusikaplaadid autos kuulamiseks. Kas see värk läheb nagu sama teema alla?
Kommentaarid: 648 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 526
tagasi üles
ruratt
HV kasutaja

sõnum 13.11.2006 18:43:48 vasta tsitaadiga

Mina arvan , et see mida teemaalgataja teeb ei ole üldse vale. Paljudel lugudel ongi nii, et taustamuusika on väga hea ja vokaal rikub selle ära.
Lood millele ma kohe mõtlesin olid
Progidy - Their law; No Good ja Firestarter(live on eriti hea)
Bassflower - I Need Hardstyle tonight(tasuta jagatav)
Bass -D & King Matthew - "Damn the Deejay" ja "In the mix"
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
Priido
Kreisi kasutaja
Priido

sõnum 13.11.2006 18:45:54 vasta tsitaadiga

agen008 mis Autorid ise ka arvavad sellest, et sa nende laule niiöelda "paremaks muudad".
Ja ma tean ühte head laulu mis bassilt nõrk icon_wink.gif - Vivaldi - Spring (allegro). Lisa sinna midagi head bassi nüüd nii et see kõigile meeldiks mitte rullnokkadele, siis oled ehk ka midagi saavutanud icon_wink.gif
Kui sa nüüd oma tehtud lugusid mingite korralike kõrvaklappide, kõlaritega testiksid siis sa saaksid aru mis jaburust sa teed. Ja mingeid kompressoreid ka ikka kasutad we? Võiksid ka mingeid efekte lisada, mitte mingi üks ja sama mürr mürr ainult. Aga noh idee sul vähemalt on ja kui meeldib lase edasi. Jõudu ja jaksu sulle. Mind igatahes üle ühe laulu kuuluma ei kutsund enam
Ahjaa 1 asi veel... Kuidas kurat sa võtad mp3 failist terve bassline välja? icon_lol.gif icon_lol.gif

agen008 kirjutas:
heh, need on teie arvamused, mis mind just eriti ei mõjuta, kuna on suht sisutud. icon_wink.gif

Equalizeriga sa saad ainult boostida juba laulus olevaid sagedusi, mitte et ostad aparaadi ja ime kombel on sul viimses kui ühes täiesti uus ja võimas bass taga. Kuigi mingi taoline asi on olemas selle sätestamisega läheb jamaks ja tulemus ei ole alati üldsegi rahuldav.

Equalizeriga saab ka muud teha kui ainult "boostida". "Boostimise" otstarbeks seda ei leituatud üldse icon_wink.gif

viimati muutis Priido 13.11.2006 18:48:20, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 13.11.2006 18:48:16 vasta tsitaadiga

kuulasin esimest kaht lugu, naljakas oli icon_lol.gif veebiraadio ja omad lood võivad samamoodi tussut tudistada icon_razz.gif
NCH'd kasutan mina naabrite ärritamiseks (kui nende muusika keset ööd liiga valjuks läheb) ja Magix Music Maker on ikka tõsine profitööriist! äkki guetta ja panacea ja kesiganes kasutavad sama asja icon_eek.gif icon_lol.gif

agen008
HV kasutaja
agen008

sõnum 13.11.2006 18:55:45 vasta tsitaadiga

ruratt, See Bassflower - I Need Hardstyle tonight ei ole õige bass, lihtsalt kumina peksmine @ ca 70hz. icon_wink.gif

36 magia ja Young Jeezy näiteks teevad korraliku bassi, aga njah maitse asi.

arm2004, inimesed ainult semist 2 lugu proovivadgi oma 2W bassiaktega, siis muidugi jääb halb mulje. Need AirBassid on AINULT mõeldud rämedatele süsteemisele ja ei ole just väga keerulised, kuna need olid mu esmiesed.

Priido kirjutas:
Ahjaa 1 asi veel... Kuidas kurat sa võtad mp3 failist terve bassline välja? icon_lol.gif icon_lol.gif

EQUALIZERIGA! icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Priido
Kreisi kasutaja
Priido

sõnum 13.11.2006 19:01:49 vasta tsitaadiga

agen008 mitu W bassikat sa siis ise kasutad? 1000? icon_lol.gif
Ise enne ütlesid et equalizeriga saab ainult boostida icon_lol.gif
Ma mõtlesin et heli VÕETAKSE VÄLJA ikka nii et küsid autorilt projekti faili mis üldjuhul peaks olema lso ja eemaldad sealt vastavad read. Aga noh okey ma ei nori icon_lol.gif
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
agen008
HV kasutaja
agen008

sõnum 13.11.2006 19:04:24 vasta tsitaadiga

Priido, Tglt mul ei ole veel baasikat icon_lol.gif , plaanin seostada 120W-se ausese. icon_razz.gif

Aga noh kõrvaklapid ajavad praegu asja ära, mõnukord teen bassi signaali kaniliseks, ehk panen "plärisema", et leida vigu ja saaks üld mulje kuidas kõva süsteemiga mängiks.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Lisa lauludesse tümakat & HV-lased, hakkame kaklema. mine lehele 1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.