praegune kellaaeg 18.06.2025 19:25:58
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Henry 1
HV kasutaja
|
04.02.2007 15:32:52
Kuidas mul sõber prose radikat puhastas |
|
|
Sõber siis helistas, et vahetas arvutil modemit ja enam ei lähe tööle. Küsisin, et no vana modemiga proovisid ve - jah proovisin, ikka ei võta pilti ette. Küsisin, kas garantii on veel, kas võisid lahti kakkuda - ei ole enam. OK, ajasin ta siis kastiga enda juurde.
Ma hakkan kasti lahti kruvima, siis ütleb, et keset netis vahtimist viskas pildi eest ja enam käima ei läinud. Nüüd ei saa ma enam midagi aru, ennem vahetas modemit ja ei läinud tööle, nüüd juba töötamise pealt viskas pildi eest. OK, sain kaane maha ja vaatan mis karul kõhus. Sõber küsib, et ei tea kas sellest muutus midagi kui ma seda radikat puhtaks puhusin. Ma küsin, et no kuidas sa puhatasid, ega tolmuimejaga ei puhastanud - ei, ilusti puhus. No mul hakkas juba midagi koitma. Küsisin, et kas ta midagi lahti ka võttis - jah, radika võttis küljest. OK, juba asi loob, hakkasin seletama termopasta funktsioonist ja küsisin kas radika alt ka ära puhastas. Ta ei saanud midagi aru. OK, mis seal ikka, võtan klambrid lahti, hakkan radikat maha meelitama, kuidagi jõle kergelt tuli kätte...Konks oli selles, et ta oli saanud kuidagi koos radikaga ka PROSE kätte ja asja samamoodi ka tagasi pressinud. Imekombel olid jalad sirged. Mõtlesin, et päris valus arve tuleb, kakkusin prose jahuti küljest lahti, oi raisk Athlon 64 ka veel. Ilgelt oli pastat ikka, nii et ikka üle ääre ka mõnuga ajas, küsisin, et mis poest kast pärit - KArvutisalong. OK rohkem küsimusi pole.
Panin mingit default pastat vahele, asja kokku, mõtlesin et nagunii asi perses. Aga tööle hakkas! Temperatuur mõnusalt seistes alla 40'C!
Nii, et vot kuidas radikat puhastatakse, ikka koos prosega välja ja jõuga tagasi Ma ei saa aru ainult, kuidas see asi veel töötada sai niimoodi et prose oli kinnitamata seal pesas
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
kevvu
HV veteran
|
04.02.2007 15:35:27
|
|
|
Näed mis modemi vahetamine võib teha
_________________ BMW - nimisõna, Saksamaal valmistatav toode, mis tarbib ühte naftaproduktide vedelat segu ja pikendab ostja riista vähemalt poole võrra |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
04.02.2007 15:38:02
|
|
|
mul tuli p4 niimoodi koos radikaga välja. polnud vaja yldse kõvasti tirida. tervex jäi ja töötab edasi. prose radika küljes oli küll mõnusalt kõvasti kinni.
|
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
Margus
HV pensionär

|
04.02.2007 15:40:54
|
|
|
Mul tuli P4 ka koos radikaga välja .Võtan lahti ja vaatan kuhu prose jäi .Nigu liimiga oli kleebitud.Pastaks oli spire mingi sodi (paremat polnud käepärast momendil).Paari päevaga kleepis ikka julmalt kinni.AS5-ga seda probleemi pole õnneks.
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|