praegune kellaaeg 20.06.2025 00:38:35
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kedambarai
HV kasutaja

|
23.10.2006 23:03:12
kuidas muuta programmide security mode-t sp2 jaoks? |
|
|
jama siis selles, et saabunud "potentially harmful" faili kustutab security center ära ja väidab, et teeb seda minu arvuti hüvanguks. luba ei küsi, laseb ainult nentimiseks OK vajutada.
kuidas mõne programmi jaoks seada "strong security mode" leebemaks nii, et security center ei ülbitseks ja laseks mul oma faile liigutada?
_________________ k. |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
24.10.2006 07:57:01
Re: kuidas muuta programmide security mode-t sp2 jaoks? |
|
|
kedambarai kirjutas: |
jama siis selles, et saabunud "potentially harmful" faili kustutab security center ära ja väidab, et teeb seda minu arvuti hüvanguks. luba ei küsi, laseb ainult nentimiseks OK vajutada.
kuidas mõne programmi jaoks seada "strong security mode" leebemaks nii, et security center ei ülbitseks ja laseks mul oma faile liigutada? |
näiteks: Start-Run-services.msc ja Security Centeri propertises valid "Disable", seda juhul, kui soovid seda välja lülida (nagu mina tegin).
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
kedambarai
HV kasutaja

|
24.10.2006 17:14:04
|
|
|
ehh, välja ma teda lülitada ei taha, las ta kaitseb edasi kui soovib. mul on vaja talle selgeks teha et teatud programmidega tegelen ma ise
kujutan ette, et on kusagil mingi list, kus iga proge jaoks saab määrata turvasetinguid. ise olen leidnud tulemüüris sellise listi, kus saab määrata sissetulevate ühenduste plokkimise erandeid, seal minu tarkvara ilusti sees aga failivahetuse kohta pole sõnakestki ja muuta praktselt midagi ei saa.
_________________ k. |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|