praegune kellaaeg 17.06.2025 04:37:20
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Sarin
Kreisi kasutaja

|
29.10.2008 13:57:38
|
|
|
ahvilõust kirjutas: |
Sarin kirjutas: |
on siis selline karm mäng, kus saab lastel päid ja jalgu ära lõigata ja situda õpetajale silma sisse ?
või mingi lahja kräpp |
Mängu, mis sinu haigele fantaasiale meeltmööda oleks pole olemas. Vaata Saw 5 peaks sinu sugustele meeldima. |
postal 2 oli suht ok. saw 5 on kommerts pask
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
kriist
HV veteran

|
30.10.2008 00:16:17
|
|
|
striker13 kirjutas: |
keegi oskab öelda, kust ma kiivri saaksin, et rolleriga sõites mendid kinni ei võtaks? |
oma ps2 ajast mäletan, et kui jalgratta sõidud ära tegid siis nagu vist sai selle kiivri.
|
|
Kommentaarid: 103 loe/lisa |
   |
93 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
30.10.2008 09:49:33
|
|
|
kriist kirjutas: |
striker13 kirjutas: |
keegi oskab öelda, kust ma kiivri saaksin, et rolleriga sõites mendid kinni ei võtaks? |
oma ps2 ajast mäletan, et kui jalgratta sõidud ära tegid siis nagu vist sai selle kiivri. |
ma sain mingi kiivri sealt lõbustpargist kardiga sõites, aga kas ongi nii, et kui tahad sõitma minna, pead ta ennem enda toast pähe panema, või saab ka kuidagi nii, et kui peale istud rollerile, siis on automaatselt kiiver peas?
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
kriist
HV veteran

|
30.10.2008 20:57:10
|
|
|
tsitaat: |
ma sain mingi kiivri sealt lõbustpargist kardiga sõites, aga kas ongi nii, et kui tahad sõitma minna, pead ta ennem enda toast pähe panema, või saab ka kuidagi nii, et kui peale istud rollerile, siis on automaatselt kiiver peas? |
jah...ratta sõitudest sai bmxi kiivri...aga sellist asja küll ei mäleta, et kiiver ise automaatselt peale ja maha oleks tulnud. Aga piiksu see roller, mina sõitsin rattaga kuniks sain kardi.!!
|
|
   |
93 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
30.10.2008 21:22:41
|
|
|
kriist kirjutas: |
tsitaat: |
ma sain mingi kiivri sealt lõbustpargist kardiga sõites, aga kas ongi nii, et kui tahad sõitma minna, pead ta ennem enda toast pähe panema, või saab ka kuidagi nii, et kui peale istud rollerile, siis on automaatselt kiiver peas? |
jah...ratta sõitudest sai bmxi kiivri...aga sellist asja küll ei mäleta, et kiiver ise automaatselt peale ja maha oleks tulnud. Aga piiksu see roller, mina sõitsin rattaga kuniks sain kardi.!!  |
mida tegema peab, et kart saada?
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
kriist
HV veteran

|
31.10.2008 00:17:42
|
|
|
Pead ära tegema kõik kardi sõidud ka need mis linnas asuvad. Viimased neist alles avanevad viiendas peatükis.
|
|
   |
93 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|