Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Martal
HV kasutaja

|
17.10.2006 15:58:22
Jälle üks ''Kas emme suri ära?'' teema |
|
|
Et siis arvuti ei võta pilti ette.See on naq põhimõtteliselt mis viga on.Kuna ma suht arvutivõhik siis püüdke must aru saada.
Kui ma ühendan asja, mis muudab voolu mobo külge nende kahe laheda kaablikese abil siis käima pannes on toites ainult mingi surin.Kui ma neid aga ei ühenda ja üritan siis käima panna hakkab nagu kõik korralikult tööle (Toiteka fan ja puha) aga pilti ei viska absoluutselt ette.
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
kickija
HV veteran

|
17.10.2006 16:30:51
|
|
|
Kas ma sain õieti aru,et kui sa ei pane toitejuhtmeid mobo kylge,siis arvuti ei hakka tööle w?Kõik juhtmed peavad olema omal kohal,et arvuti töötaks ja kui on võimalust siis proovi juppe teises arvutis (mobo ja asi, mis muudab voolu).
_________________ Räägime ilmast..... Kaua sa ilma oled olnud? |
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
1 :: |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Martal
HV kasutaja

|
17.10.2006 16:40:36
|
|
|
Pigem vastupidi.Kui ei pane külge siis toiteplokk vähemalt hakkab normaalset häält tegema.Kui panen külge on aga lihtsalt mingi surin/põrin.
|
|
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
kickija
HV veteran

|
17.10.2006 18:33:18
|
|
|
sellisel juhul on VAJA asju teises masinas proovida.Kas arvuti tööle läheb kui kaablid küljes?Ja kas arvuti on garantiiga,kui on siis vuta vuta poodi.
_________________ Räägime ilmast..... Kaua sa ilma oled olnud? |
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
1 :: |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Martal
HV kasutaja

|
17.10.2006 18:59:15
|
|
|
Ei noh,arvuti on tsirka 10 aastat vana nii et garantii vist enam ei kehti.Uurin lähemalt.
ehk siis Ok,proovib teises.
|
|
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|