Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
oys
HV vaatleja
|
16.10.2006 12:53:58
Kasutaja profiil |
|
|
Avalik kiri ! Urr! Maru vihaseks ajab see teie foorum.Tahan vahetada oma kasutajanime koos parooliga ainult e-mail jääb vanaks aga ei saa.Huvitav kas kasutaja ei tohigi oma kasutajanime muuta või? Saage aru et antud kasutajat OYS pole enam elavate kirjas,aga tema e-mail elab edasi!!!Pole just meeldiv iga interneti lehe jaoks oma kasutajanime ja parooli hoida seda enam et OYS puhul toimus juba identiteedi vargus.Vähemalt teie posti programm suvatseb vastata et kõik on korras aga kinnitavat e-kirja ei saada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
16.10.2006 13:01:13
|
|
|
Kas oled juba mõne supermodega siin kontakteerunud? Kui mingi jama on, siis saab neile alati PS'i või e-maili saata.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
WerteX
HV Guru
|
16.10.2006 13:01:19
|
|
|
Nimevahetus foorumis on tasuline!
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
0 :: |
306 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
16.10.2006 13:10:53
|
|
|
Enne kui närvi läxid oleks võinud juba mõne modega yhendust võtta. mis nii saaks kui iga mats vahetax nime nagu ketse? nime saab jah siin tasu ja hea põhjenduse eest vahetada
|
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
16.10.2006 13:11:56
Re: Kasutaja profiil |
|
|
oys kirjutas: |
Avalik kiri ! Urr! Maru vihaseks ajab see teie foorum.Tahan vahetada oma kasutajanime koos parooliga ainult e-mail jääb vanaks aga ei saa.Huvitav kas kasutaja ei tohigi oma kasutajanime muuta või? Saage aru et antud kasutajat OYS pole enam elavate kirjas,aga tema e-mail elab edasi!!!Pole just meeldiv iga interneti lehe jaoks oma kasutajanime ja parooli hoida seda enam et OYS puhul toimus juba identiteedi vargus.Vähemalt teie posti programm suvatseb vastata et kõik on korras aga kinnitavat e-kirja ei saada.  |
Loe esmalt läbi see teema
Ja pärast kontakteeru Taneliga ja seejuures seleta rahulikult ja viisakalt oma probleemi!
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
oys
HV vaatleja
|
16.10.2006 14:10:32
|
|
|
Kõigepealt varastatakse üle õla piiludes Su kasutajanimi ja parool,siis hakka veel kellelegi tasu ka maksma-AITÄHH!
olc le vastuseks ütleks niipalju ,et selline ketsivahetuse jutt kehtib vaid kooliõpilastele ,sest tõsise tahmise korral võin ma siis 10 erinevat kontot teha nii ,et keegi parimalgi tahtmisel ühtegi sarnast elementi ei leia ei IP ega Mac aadressi jne.Mina aga personaalselt mõtlen seda et- ausatel külastajatel tehtakse elu piisavalt kibedaks,ja samas kas ongi palju kaotada kui seda foorumit ei külasta-vist mitte!Registreerunud kasutajate arv näitab niikuinii vaid arvu millest võibolla pooled enam teie foorumisse mitte kunagi sisse ei pääse,kui just uut e-mail ja kasutaja nime ei kasuta.Mina nimetan seda igaljuhul isikuvabaduse piiramiseks(identiteedi piiramiseks) kui keegi tuleb mulle ninapeale kirjutama millist e-mail või kasutaja nime või parooli ma kasutan-ja seda enam veel raha küsima! Nii et HinnaVaatluse foorumil on veel palju teha enne kui kinnisest jututoast ,inimsõbraliku foorumini jõuda!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Shelby-SV
Jõulud On Läbi!

|
16.10.2006 14:18:29
|
|
|
oys, sinu profiili vaadates jääb mulje, et sul pole uue konto tegemisega midagi kaotada.
kui nimevahestus selline kepp on, siis miks sa lihtaslt uut userit kohe ei teinud?
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
oys
HV vaatleja
|
16.10.2006 14:42:19
|
|
|
Mul ongi uus profiil aga e-mail mis on sellejaoks mõeldud istub vana otsas kinni ja teisi e-maile ma kasutama sellejaoks ei hakka mis sellest et mul vähemalt 10 postkasti on.Ühte e-mail ei saa kasutada 2 korda !!!Ja samas miks ma pean üleüldse nipitama ? Milleks sellised "lukud" millest midagi kasu pole,pigem kahju!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Shelby-SV
Jõulud On Läbi!

|
16.10.2006 15:51:41
|
|
|
vb sina ja veel suurem osa vanematest kasutajatest tõesti ei vaja sellist lukku. aga siin foorumis on ka kari (mõistuselt) lapsi kes muidu hea meelega vahetaksid omal nimesi nt jõulude, sünnipäevade jms tähtpäevade puhul. lisaks veel, et peale mõnda eriti lolli avaldust või muud prohmakat kiirustataks ka leppimise asemel hoopis nime vahetama.
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
riaak
HV Guru

|
16.10.2006 19:24:31
|
|
|
oys, nagu eelpool mainitud kurda oma mure Tanel'ile ära ja vaata mis ta kostab
_________________ ¯\_(ツ)_/¯ |
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
105 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
18.10.2006 09:41:15
|
|
|
tsitaat: |
Huvitav kas kasutaja ei tohigi oma kasutajanime muuta või?
|
kasutajanime pole kasutaja siin foorumis 6 aastase ajaloo jooksul saanud kunagi ise muuta.
Seda saab teha vaid adminn, aga kuna neid päringuid hakkas tulema igapäevaselt ja neid hakkasid
taotlema ka ärifoorumis kahtlased kasutajad, siis hakkasime nimemuutmisi kontrollima ja tegime selle tasuliseks.
identideetivarguse või muu mõjuva põhjuse korral teen nimevahetuse tasuta.
ootan priva, seniks teema lukku.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|