praegune kellaaeg 19.06.2025 20:50:22
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Just`h`Mike
HV vaatleja
|
12.01.2003 23:06:10
Win98 ei tunnista HDD-d |
|
|
asi nii et mul on praegu pandud ühele kõvakettale win98 ja mõtsin et panen teise kõvaketta slave-na tööle a ta nö ei tunnista teist kõvaketast... või krt see valesti öeldud bios tunnistab ja win98 ka tunnistab a ta ei kirjuta nö- drive välja... krt segane... a lihtsalt device manageris on kirjas et windowsa teab seda HDD-d a ta ei ilmu sinna my compjuuterisse?!?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
13.01.2003 00:13:37
|
|
|
Ketas ikka sobivas failisüsteemis on, mida 98 tunnistab?
Ehk viga selles.
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 :: |
0 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
Just`h`Mike
HV vaatleja
|
14.01.2003 19:41:46
|
|
|
njajahh... ma suht võhik sellel teemal äkki seletab kuidas ma selle kindlaks teen???
|
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
14.01.2003 20:54:03
|
|
|
link :: Fdiski simulaator
Just`h`Mike kirjutas: |
njajahh... ma suht võhik sellel teemal äkki seletab kuidas ma selle kindlaks teen??? |
Käivita DOS-is fdisk.
(kirjutad käsureale lihtsalt fdisk ja vajutad ENTERit)
Täpsem info fdiski kohta lingilt.
Vaata (punkt 4) kas sellel kettal on partitsioonid ja kui on, kas nad on ikka DOS-i omad.
Kust sa ketta üldse said? Kui ostsid uue, siis on see kindlasti vormindamata ja tuleb teha format d: (c-ketal asub sul 98 ja ma eeldan, et rohkem sul partitsioone pole tehtud)
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 :: |
0 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|