praegune kellaaeg 20.06.2025 00:39:17
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
1dumbpcuser
HV Guru
|
16.09.2006 09:16:00
"praagid" prosed |
|
|
Mida arvata nö. praakprosesdest? Ma pean nende all silmas nt Core Duo T2250 ja 2050, mida Intel oma veebilehel eriti ei demonstreeri. Inteli kodukal otsingut kasutades leidsin, et sel on samalaadsed andmed, mis teistelgi CoreDuodel, vä. siis 533Mhz FSB ja vist ka VT-d polnud. Kuid kuna t2250 taktsagedus on kiirem kui odavaimal Duol (t2300), siis on t2250 arvatavasti nö. praakprose, mis 667Mhz FSB-l ei tööta (väh. piisavalt stabiilselt), kuid 533-l küll ja et see kiirust eriti palju ei kaotaks, kasutatakse sel kõrgemat kordajat ja pannaksegi müüki. Mida arvate minu jutust ja sellistest prosedest üldiselt? Kas ka AMD-l on selliseid?
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
16.09.2006 11:01:53
|
|
|
Miskipärast ma ei usu et tegu oleks praagiga. Kui oleks siis kas too 805 ehk 2.66GHz 533MHz FSB'ga dualcore P4 oleks samuti praak? Kui nii siis miks see niivõrd hästi klokkub?
Ma usun et madalam FSB on neil läpi prosedel lihtsalt voolu säästmise jaoks.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|