praegune kellaaeg 18.06.2025 01:08:10
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
DigeBeni
HV Guru

|
23.09.2007 15:46:51
|
|
|
... nojah, eks ninatarkus oleks kah tarkus ...
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
23.09.2007 21:36:57
|
|
|
IMO pole reegleid vaja ju. Kui keegi kodus ennast ülesse poob (luges foorumist õpetust), siis ei saa ju HV selles süüdistada. Ma olen enam kui kindel, et kui inimene on loll, siis ei aita ka reegleid. Ärihail on hea signa vist: Kui inimesel on lambaajud, siis on ka kaasaegne meditsiin võimetu...
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 :: |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
madmel
HV veteran

|
23.09.2007 23:43:03
|
|
|
libe kirjutas: |
madmel kirjutas: |
Mis ei ole keelatud siis vast see lubatud. |
see aga ei tähenda, et HinnaVaatluse foorumis peaks olema lubatud relvade ehitamiseks antavad näpunäited
mis ei ole seadusega keelatud, ei pea olema HinnaVaatluses lubatud |
Et see HV `sse sobib või ei sobi seda ma ei öelnudki .Lihtsalt tõid siin seaduse näite relvade kohta ja avaldasin arvamust, et see relv ei pruugi olla ebaseaduslik.
Aga kui teemasse minna siis ega neid õpetusi ei ole siin küll vaja, mis HV `ga kokku ei lähe. Ja siin teemasi küll, kus võib arvutialast teadmisi jagada.Ja äärmisel juhul võib ju midagi põrutavat kirjutada "Vaba mikrofon" teemasse.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
24.09.2007 21:16:10
|
|
|
libe kirjutas: |
Mis ei ole keelatud siis vast see lubatud. |
see aga ei tähenda, et HinnaVaatluse foorumis peaks olema lubatud relvade ehitamiseks antavad näpunäited
mis ei ole seadusega keelatud, ei pea olema HinnaVaatluses lubatud |
Et see HV `sse sobib või ei sobi seda ma ei öelnudki .Lihtsalt tõid siin seaduse näite relvade kohta ja avaldasin arvamust, et see relv ei pruugi olla ebaseaduslik. |
ja ma eelnevalt defineerisin mida ma pidasin silmas relva all ja millekohaseid koostemanuaale siia ei soovita
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|