praegune kellaaeg 19.06.2025 00:40:01
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Fireforce
HV vaatleja

|
25.08.2006 00:12:35
Kõrvaklapid: 640U Silverline USB Headset (AIDAKE!) |
|
|
Niisiis, lugu on selline, mõnda aega tagasi ostsin endale uued kõrvaklapid(640U Silverline USB Headset), esialgu tundusid väga mõnusad olevat, aga kui mängid mingit mängu näiteks CS siis natukest aega saad ilusti mängida ja siis tuleb selline rõve ragin peale ja ei lähe ära kah...
Kõrvaklappidega sain kaasa ka CD, mille peal oleva programmi ma ka installisin arvutisse...
Kui neid asju millele ma ringi ümber tegin nagu muuta (iga kord kui ragisema hakkab) siis kaob mingiks ajaks ära, kuid see on häiriv ja pole lahendus mu probleemile :/
Niiet inimesed kes teab palun aidake!
Ettetänades.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Naljatilk
HV kasutaja

|
26.08.2006 21:08:56
|
|
|
täiesti ilma programmita oled proovinud?
ma sain omal emaplaadiga sarnase tarkvara kaasa, siiani probleeme pole see tekitanud, kuid kõvasti raginat tekitab minul lähedalasuv juhtmeta telefon. Kui sul juhtub olema midagi juhtmevaba, mis edastab signaali siis liiguta natuke teda ja vaata kas ragin lahkub.
_________________ Vaata pilti |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fireforce
HV vaatleja

|
28.08.2006 20:03:49
|
|
|
well ilma tarkvarata ei tööta mikker muidu juhtmevabu asju pole eriti läheduses
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|