Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Probleem Samsungi monitoriga. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Stitches
HV vaatleja

sõnum 07.06.2009 14:44:25 Probleem Samsungi monitoriga. vasta tsitaadiga

Mul on Samsung T200 ja iga kord kui midagi mängin siis mingil hetkel läheb ekraan mustaks ja keskele ilmub kast 'Not optimum mode. Recommended mode 1680x1050 60Hz' Aaga mul ONGI see resolutsioon ja sagedus. Olen kaableid vahetanud (nii digital kui analog, mõlemaga probleem), olen draivereid uppinud - mitte mingit lahendust. Kuskil soovitati minna safe mode'i ja siis midagi seal resoga häkkida aga ma ei saa aru kuidas see täpselt käib - lihtsalt parema hiireklõpsuga desktopil ja sealt sätin reso madalamaks ja siis tagasi normal mode'i? kui nii, siis see pole ka mingit tulemust andnud, või siis teen ma midagi valesti.

Palun andke nõu mida teha. Ma ei tea kas sellise probleemi peale monitori välja vahetatakse. Tean et see on Samsungil sagedane probleem. Igatahes ajab see mind hulluks. icon_confused.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 07.06.2009 15:14:04 vasta tsitaadiga

See on Samsungi enda "sisemine" raua-viga. Ehk siis videoplokk on "kutu".
Nii, et kui on garantii, siis võta suund garantii suunas.

Kui on garantii läbi, siis pead leidma mõne teise katkise, millel on sarnane "videoplokk". Ja siis tõstad 2-st ühe tervikuks kokku.

Ise tõstsin alles hiljuti paarist katkisest ühe töötava, terve Samsungi monitori kokku. 8)

---------------------------------------------------------------------
Muidugi on olemas võimalus, et kui Sa liiga kaua ei "moluta", siis ehk õnnestub veel seda "videoplokki" ehk ka veel päästa ja ta normaalselt tööle saada. Kui ootama ja passima jääd, siis varsti näed, kuidas Sulle kogu aeg sedasama kirja näidatakse. icon_wink.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
Stitches
HV vaatleja

sõnum 07.06.2009 16:28:50 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
See on Samsungi enda "sisemine" raua-viga. Ehk siis videoplokk on "kutu".
Nii, et kui on garantii, siis võta suund garantii suunas.

Kui on garantii läbi, siis pead leidma mõne teise katkise, millel on sarnane "videoplokk". Ja siis tõstad 2-st ühe tervikuks kokku.

Ise tõstsin alles hiljuti paarist katkisest ühe töötava, terve Samsungi monitori kokku. 8)

---------------------------------------------------------------------
Muidugi on olemas võimalus, et kui Sa liiga kaua ei "moluta", siis ehk õnnestub veel seda "videoplokki" ehk ka veel päästa ja ta normaalselt tööle saada. Kui ootama ja passima jääd, siis varsti näed, kuidas Sulle kogu aeg sedasama kirja näidatakse. icon_wink.gif

Garantii õnneks läbi pole. Aga selline lugu et sõber tõi enda vana kolaka monitori ja siis probleem püsis ühe mängu puhul vähemalt. (ekraan läks mustaks, kirja küll enam ette ei tulnud, heli ja mäng käisid edasi).
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 07.06.2009 16:40:51 vasta tsitaadiga

Siis võiksid proovida mõnd teist videokaarti. Sest põhimõtteliselt on olemas võimalus, et videokaart "lolliks" läheb ja hakkab tekitama sagedusi, mida ekraanid näidata ei suuda. Aga see on selline järgiproovimise teema, muudmoodi Sa jälile ei saa, et kas on videokaart või mitte.

Aga muidu on küll, jah, selline sageduste mittetundmine Samsungide tuntud omadus. Vedeleb endalgi huvi pärast odava rahaga internetist osterud analoogse veaga 17 tolline Samsa. Ja sellel on see videoplokk läbi.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Probleem Samsungi monitoriga.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.