praegune kellaaeg 21.06.2025 01:19:41
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
estoonia
HV kasutaja
|
27.08.2006 20:26:19
winxp ajas ketta segaseks |
|
|
nimelt..noh..sai siis uus xp peale pandud ja puha (ühele 8gb kettale)
noh..okei..sai siis nüüd slavena taha ühendatud üks 40gb ketas..millepeale xp ei arvanud midagi..ehk siis ühesõnaga hakkas oma formati teemat peale suruma..ja ei lasknud ligi sinna..(eelnev partitsioon oli ntfs)..xp näitas mingi RAW partitsiooniks..
okei..sai siis kohe lollipeaga mõtlemata ära formaaditud (quick)..ntfs failisüsteemipeale..aga noh selajal kui vajutasin et tegema hakkaks..tuli meelde et seal ju mul tonn laule (loe: palju mp3) ja muud sodi mis vajalik..
nohjah..nüüd vähemalt niipaljugist et lasi kettale ligi aga nohjah..andmed kadund.
olgu..sai siis see Getdataback muretsetud..tubli..leidis sodi ülesse ja puha..aga see saadan ei lase kopeerida demo versiooniga jne..
agaa kogu loo point sellest küsimses..et:
Mis variandiga saab kogu selle kraami näitama panna jälle kettal..st et ei pea hakkama kuhugi mujale kopeerima (hetkel pole tõesti kuhugi kopeerida mingi 30gb mp3 kui master ketas 8gb ainult)
phm on see kraam lihtsalt ju "varjatud"..ma ple veel mitte midagi sinna uut peale lasknud..
Tänudega: Estoonia
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
airm
HV Guru
|
27.08.2006 21:37:35
|
|
|
Sa oled õigel teel.
Kopeerida saad samasuurele kettale, kui palju on vaja kopeerida(sellest sa ei pääse).
Ja raha tahetakse ka ikka lolluste eest saada. Kapitalismus.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
29.08.2006 07:57:34
|
|
|
Äkisti aitab PC Inspector File Recovery? Freeware pealegi. Alati ei peagi kallist profikraami pruukima.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
0 :: |
0 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
estoonia
HV kasutaja
|
29.08.2006 19:00:20
|
|
|
eks ma proovi
tänud soovituse eest
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|