Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Amicus
HV vaatleja
|
21.07.2006 23:27:53
kas on TV-kaardi viga? |
|
|
probleem siis selles:
MCE-l on hauppage pvr II pci (26xxx) TV kaart. mida aga ei ole on tv kanalid. leiab üles üksnes soome ühe ja tv-3 ja viimane on veel must valge kah. samas kui panen antenni otse telekasse on pilt viimase peal. pilt tuleb mul enda antennist, mitte kaablist.
Kas keegi oskab öelda, milles võib probleem olla. drivereid olen juba mitu korda vahetanud, hauppage leht ei anna ka midagi. Media Centeri enda help on täiesti mõttetu koht....
kas on mingit kohta, kust annaks setinuid muuta või midagi???
|
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
21.07.2006 23:28:41
|
|
|
Kuidas kanaleid otsid?
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
0 :: |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
Amicus
HV vaatleja
|
24.07.2006 23:19:16
|
|
|
max Powers - kanaleid otsin meedia centrist. muud varianti ma polegi leidnud. panen sealt setup tv guide või mis ta oligi ... ja sealt ta ise scannib. ja nii ta siis midagi ei leiagi. imelik on see, et hauppagel endal mingit vidinat ei ole, kust saaks midagi sättida või manuaalselt otsida.
riivo21 - aga kuidas ma seda dscalerit kasutan? kas MC tunneb selle ära ja kas ta hauppagele sobib???
tänud vastamast!
|
|
tagasi üles |
|
 |
noonius
HV kasutaja

|
26.07.2006 14:07:59
|
|
|
järsku http://www.iulabs.com/ is kasutan seda juba üle aasta (kaart profiilis) Siiamaani on kõik Starmani kanalid üles leidnud. Paaril vist tuli käsitsi hertsidega paika panna.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
26.07.2006 14:41:21
|
|
|
tsitaat: |
max Powers - kanaleid otsin meedia centrist.
|
Minu profiilis olev kaart ei leidnud kiirotsinguga samuti midagi. Küll aga oli olemas teine otsing mis kestis kordades kauem, aga leidis
kõik üles
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|