Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mTim
HV Guru

|
06.03.2006 00:16:04
|
|
|
Raul900 kirjutas: |
Chaze kirjutas: |
Ei tea kui suur tõonäosus on leida identne mobo?  |
See jah vist suht haruldane mobo, on nf7-s ja selliseid aga ma pole veel näinud lihtsalt nf-7 set |
S-il on 5.1 heli, M-l on int Video
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raul900
HV kasutaja

|
06.03.2006 00:53:09
|
|
|
mtimmo kirjutas: |
S-il on 5.1 heli, M-l on int Video |
Aga sellel oli ka 5.1 heli ja oli kindlat NF-7 lihtsalt.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
1 :: |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
06.03.2006 01:12:57
|
|
|
Raul900 kirjutas: |
mtimmo kirjutas: |
S-il on 5.1 heli, M-l on int Video |
Aga sellel oli ka 5.1 heli ja oli kindlat NF-7 lihtsalt. |
my bad, real-time heli encodingut suppordib oopis (SoundstormTM technology, the NF7-S supports Real-time audio encoding delivering up to 256 simultaneous audio streams)
EDIT: ja muidugi ka SATA kettaid mis jäi märkimata aga on tegelt tähtsam (minu arust)
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chaze
Kreisi kasutaja
|
12.03.2006 12:22:32
|
|
|
Kui joodetud 5V koht läks vastu korpust (-) siis peaks olema ainult 5V lühis ?
Kuidas edasi toimetada? On mõni parandaja olemas?
EDIT: Kasutaja marxxx võttis enda peale subjekti paranduse!
|
|
Kommentaarid: 99 loe/lisa |
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
virks
HV Guru
|
16.03.2006 17:11:44
|
|
|
Kui joodetud 5V koht läks vastu korpust (-) siis peaks olema ainult 5V lühis ?  |
mul läks kunagi ka üks juhtme ots vastu korpust ja tulemus oli selline
|
|
Kommentaarid: 525 loe/lisa |
   |
419 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gotmilk
HV kasutaja
|
02.04.2006 00:05:39
|
|
|
mul on abit kn8 sli ja mul enamvähem sama jama. Mingit lühist ei ole küll tekkinud aga komplekti kokkupanekul ja tõõle panemisel ütleb monitor lihtsalt et no video signal found. Ja põlevad roheline ja punane tuluke üksteise kõrval. Kas punane tuluke on halb???? ei leidnud abiti lehelt ka selle kohta vastavat infot.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Chaze
Kreisi kasutaja
|
04.04.2006 21:40:18
|
|
|
tsitaat: |
A red LED indicates stand-by power, while a green LED illuminates when the system is powered up. |
Allikas: http://www.overclockers.com.au/article.php?id=160074&P=2
Kusjuures kui on sellised tunnused siis enamasti prose ei saa toidet ja miski on pekkis toiteahelas.
EDIT: Niisiis hetkel on progress järgmine: plaat käis parandaja marxxx-i juures ja tema sõnul on põhjasilla mälukontroller pekkis. Siit tekis mul mõte,et äkki saab kuidagi põhjasild maha joota doonor mobolt? On keegi midagi sarnast üritanud või on asi täiesti võimatu? (olen üsna võhik sel alal nii,et ärge kõvasti lööge )
|
|
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
keegi-Hannes
Kreisi kasutaja
|
06.04.2006 14:17:40
|
|
|
tsitaat: |
A red LED indicates stand-by power, while a green LED illuminates when the system is powered up. |
Allikas: http://www.overclockers.com.au/article.php?id=160074&P=2
Kusjuures kui on sellised tunnused siis enamasti prose ei saa toidet ja miski on pekkis toiteahelas.
EDIT: Niisiis hetkel on progress järgmine: plaat käis parandaja marxxx-i juures ja tema sõnul on põhjasilla mälukontroller pekkis. Siit tekis mul mõte,et äkki saab kuidagi põhjasild maha joota doonor mobolt? On keegi midagi sarnast üritanud või on asi täiesti võimatu? (olen üsna võhik sel alal nii,et ärge kõvasti lööge ) |
Võimatuid asju pole elektroonikas olemas: ainult et 3-4 korda uuest plaadist kallimaks kujunev remont on ebamajanduslik. Ja kas eelmine remontija suudab garanteerida et lisaks põhjasillale kõik muu on OK? Mina kahtlen!
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chaze
Kreisi kasutaja
|
14.04.2006 21:38:00
|
|
|
Tervist! Sebisin endale veel ühe Abiti mobo.Seekord on see NF7-S, mis sai väheke õllet. Esmane asi mille ära tegin oli audio-video sprayga puhastus, sest mobol olid mõningad kleepuvad plekid. Seda protseduuri viisin läbi üsna hoolikalt ja mitu korda. Tulemus on ikka sama - vendid keerlevad,tuled põlevad (punane ja roheline) aga monitorisse pilt ei lähe. CPU/N-SouthBridge/videokaart on soojad kuid RAM on külm. Mõtlesin,et ehk on asi BIOS'e kivis. Panin oma Chaintech 7VJL'i Award Biose kivi peale ja ikka sama. Proovidas NF7 PMC Flash kivi Chaintechi mobol ei buutind too üles. Kas on tõonäoline,et probleem seisneb vigases BIOS'e kivis või on siiski kõrbenud mälukontroller? Põlemisjälgi ei ole üheski kohas, üsna hoolikalt vaatasin üle.
PS: Sorry HV-lased ma käin arvatavasti üsna närvidele juba paljudele aga ei tea miks mul selline tuhin peale tuli aga tahaks kuidagi asja korda saada, kui see üldse võimalik on.
Iga abi/kommentaar on igati oodatud!
Tänan.
|
|
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
keegi-Hannes
Kreisi kasutaja
|
15.04.2006 02:05:03
|
|
|
Tervist! Sebisin endale veel ühe Abiti mobo.Seekord on see NF7-S, mis sai väheke õllet. Esmane asi mille ära tegin oli audio-video sprayga puhastus, sest mobol olid mõningad kleepuvad plekid. Seda protseduuri viisin läbi üsna hoolikalt ja mitu korda. Tulemus on ikka sama - vendid keerlevad,tuled põlevad (punane ja roheline) aga monitorisse pilt ei lähe. CPU/N-SouthBridge/videokaart on soojad kuid RAM on külm. Mõtlesin,et ehk on asi BIOS'e kivis. Panin oma Chaintech 7VJL'i Award Biose kivi peale ja ikka sama. Proovidas NF7 PMC Flash kivi Chaintechi mobol ei buutind too üles. Kas on tõonäoline,et probleem seisneb vigases BIOS'e kivis või on siiski kõrbenud mälukontroller? Põlemisjälgi ei ole üheski kohas, üsna hoolikalt vaatasin üle.
PS: Sorry HV-lased ma käin arvatavasti üsna närvidele juba paljudele aga ei tea miks mul selline tuhin peale tuli aga tahaks kuidagi asja korda saada, kui see üldse võimalik on.
Iga abi/kommentaar on igati oodatud!
Tänan. |
Alusta siis vea väljaselgitamisest!! Ära arva, looda, ennusta, midagi huupi!
Kerge see ei saa olema ja see kui sa ka õige põhjuseni oled jõudnud võid olla paratamatu olukorra ees et see veaotsing +remont ei tasu ennast ära.
Alustaks sellest mis asi see sinukirjeldatud Audio-Video Spry? Ja kas õlu voolas väljalülitatud masina peale või töös (loe vooluvõrkku ühendatud) masinale?
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chaze
Kreisi kasutaja
|
15.04.2006 08:39:10
|
|
|
Väga täpselt ma Sulle seda öelda ei saa,kuna olen plaadi omanik alles peale valamist aga müüja sõnul oli töötavale plaadile mõni tilk läinud.
Puhastasin plaati G-20 kuiv kontaktide puhastajaga.
|
|
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
razor
HV Guru
|
15.04.2006 13:58:23
|
|
|
mõõda multimeetriga töös oleva plaadi pealt pingeid - otsi üles NB, CPU ja RAM pingete mõõtmiskohad (mõni vmod guide näitab neid kindlasti) ning kirjuta siia, mis sa avastasid.
|
|
Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chaze
Kreisi kasutaja
|
16.04.2006 19:22:04
|
|
|
Leidsin kust mõõta RAM'i ja NB aga CPU mõõtmiskohti pole leidnud siiamaani. Hetkel pole vastavat seadeldist,et mõõta aga ehk homme on see päev!
EDIT: Mõõtsin multimeetriga pingeid:
NB - 0,36V
RAM - 0,6V
Ülikahtlane.Võib-olla oli multimeeter pekkis, varsti proovin uuesti.
|
|
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
avax
HV Guru

|
06.07.2006 16:32:47
|
|
|
Kas said korda? Biose flash on korras? Endal just samasuguste tunnustega, kuid ilma vigaste kivideta, eksemplar ees. Kõik veebilehed soovitavad hotflashi teha kivile, samas pole ühtegi sellist teist plaati proovimiseks. Ehk keegi oskab/viitsib jõu ja nõuga abiks olla?
|
|
Kommentaarid: 269 loe/lisa |
   |
212 |
|
tagasi üles |
|
 |
jossi 1
Kreisi kasutaja
|
11.07.2006 13:39:06
|
|
|
Teist täpselt sama plaati polegi tarvis. Vajalik on sama BIOS kivi teisel plaadil.
Selle jaoks on UniFlash:
http://www.uniflash.org/
Või siis kivi programmaator. Tevalo ka vist pakub flashimisteenust.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
avax
HV Guru

|
12.07.2006 14:35:08
|
|
|
Tjah, flashikivis probleem pole, sai teise sama plaadi peal biosega masin üles buuditud. Seega tundub mõne kondeka teema olevat, mis tõenäoliselt lõpeb plaadi minemaviskamisega.
|
|
Kommentaarid: 269 loe/lisa |
   |
212 |
|
tagasi üles |
|