praegune kellaaeg 18.06.2025 15:29:14
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
silk
HV vaatleja
|
12.02.2009 13:02:06
Error code 31 |
|
|
Otsisin siit samast foorumist ja mujalt lahendust, aga ei leidnud midagi...
Device manageris network adapterite all on Microsoft 6to4 adapter, millel kollane hüüumärk peal. Error code on 31 - Windows cannot load the drivers required for this device. Kui update-ida tahan, siis otsib natuke ja ütleb, et kõik on up to date. Süsteem on Vista Home Basic 32-bit.
Microsofti lehel kolades, leidsin sellise vastuse: "You can safely ignore this error message. This error message does not indicate a problem with the adapter. The adapter will continue to work correctly." Alguses tekkis mõte, et kas mul on mingi uuem kosmosetehnoloogia, mis suudab end ise ravida ja pärast seda tekkis tahtmine midagi lüüa...
Proovisin otsida ja draiveri downloadida, siis tekkis järgmine "mõnus" probleem - alla laadida lubab ainult IE 5 või veel uuema versiooniga ja käseb mul selle omale installida või security seadmete alt kontrollida, kas automaatne update-mine on ikka sees (mõlemad on kindlalt olemas). Või siis kui Micorsofti lehelt midagi edasi otsin, siis on see üks lõputu jama, suunab mind edasi uutele linkidele, aga konkreetset lahendust ei paku.
Kuidas ma adapteri jälle tööle saan?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
12.02.2009 16:54:20
|
|
|
Miks sul seda vaja on?
Kas sa kasutad IPv6?
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|