praegune kellaaeg 20.06.2025 00:46:43
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
MatiKala
Kreisi kasutaja
|
27.06.2006 18:14:21
Abi palumas,Hdd vajaks taastamist,aga mina oskan ainult tuksi keerata,mitte parandada... |
|
|
Nonii
Agu Sihvkalik ylestunnistus hinnavaatlejatele
Et koik ausalt ara raakida,nagu oli,siis sai kunagi ostetud kaks 175GB ketast,eesmargiga neid made in China IDE-TO USB adaptori abil valiste kovaketastena kasutada
Pealtnaha ja esialgu oli koik edukas ja ilus.Sain arhiveeritud nii monedki kallid koduvideod ja dokumendid,ka pilte ja muud andmepahna nendele,sest ei nainud mina motet sellel loputul plaatidele panemisel ning sealt ylesotsimisel,mis voikski olla mugavam,kui hoida stuhh kovaketastel ja USB kaudu neid siis vaadata ja toimetada.Pidu kestis tegelt paris pikalt,kovakettad said peaaegu paris tais ja plaanisin juba uue kovaketta ostule minna.
Jarsku oli Yks HDD surnud.Noh voolu ta taha vottis ja lopuks windows ka teatas ,et olemas see ketas on,kuid ligi ta mind enam sellele ei laknud.Pahh!Nagu selgest taevast!Satitasin jumpereid ja vahetasin Usb pesi,vahetasin ka kompuutreid,ei kedagist,kas naitab et ketas on kuid kasutada ei saa,voi siis on loputu vaikus.
Kuna see ketas,mis siis esimesena tuksi lendas ei sisaldanud noh,niioelda,mitte nüüd nii olulisi mittetaastavaid andmeid,sain sellest loogist natukene yle,kuid siiski sailitades lootust,et yhel paeval keegi halastab mu peale ja teeb selle imevael korda,eks ole ju teada juhtumid,kus veest veini tehakse ja kividest koige maitsvamat sealiha toota voib.
Eila sain uue lapaka.Installisin koik kenasti peale ja surusin selle teise ,olulise infoga ketta taha.Koik nagu Miki.
Mida iganes ma ka tegin seal,tuli aeg see jama restartida.USB kaudu oli ketas taga.Ma ei teadnud.Pilku tagasi poorates nagin ainult midagi,mida ennem nainud polnud,restartinud kompuuter kustutas mifdagi hoolega mu kovalt kettalt,2200,ja siis 22100 ja nii edasi.Kiirelt kustutas.Kolme tonnini joudis,siis sain USB tagant ara....
Ketas enam ei aktiveerunud.
#Taipasin et seesama oli ka juhtunud mu esimese kettaga.sest meenus minevikust,kui kord kompu ei kaivitunud ja see esimene ketas seal roomsalt taga oli,kui peale ketta eemaldamist kompu kaivitus ja ketast ma enam ei puutunud,kuni korrani,kui avastasin,et too surnd oli.
Noh.Pohjust,miks molemad kettad nüüd vaikisid,ma nyydseks teadsin.Juhtub nii,et made in China toodab küll juhtmeid,kuid millegiparast pole need niisama odavamad,kui External kovaketaste hindagega vorreldes,lihtsalt odavamatel puudub aju,laheb XPga kaklema ja mott,tulemuseks on havinenud infovara..
Proovisin miskite programmidega recoveryt teha,aga naitab nagu mingit osa siit filmist ja natuke toda dokumenti,kuid lopuni ei saa ma aru,taisversioone ehku peale ostma ei hakka ja ....siin ma siis nüüd olen
Mida ma vaene mees nüüd tegema peaks ,et kallid malestused ja oluline info ketastelt taastada.Yle pole sealt midagi kirjutatud,nii et tundes tanapaeva aimatavat compuutri koikeholmavat tarkusehongu,peaks ju teoorias kui praktikas voimalik olema see koik eh taastada.
Mida kasutada,kuidas kasutada ja muid nipusid votan kahe kaega vastu.
Aidake nüüd ,head inimesed,kes oskab,mina nii noutu siinpool sood..
Matikala,mees,kes iialgi hiina asju enam ei kasuta(arvutite juures)
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
toivos
Kreisi kasutaja

|
28.06.2006 10:12:50
|
|
|
Otsi Iirimaal mõni DataRecovery firma ülesse. Küsi abi.
_________________ Taastan datat katkistelt ketastelt ja katkistelt Flash(USB) mäludelt. Nüüd ka katkistelt SSD ketastelt. |
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
2 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatiKala
Kreisi kasutaja
|
29.06.2006 00:21:45
|
|
|
toivos kirjutas: |
Otsi Iirimaal mõni DataRecovery firma ülesse. Küsi abi. |
Tore nouanne,jatan selle meelde,kui muudmoodi enam ei saa,siin on teenusepakkujate hinnad ikka vaga soolased.Ennem voib oluliselt kordi odavam tulla kettad eestisse saata samdadele teenusepakkujatele.Aga eks koik inimesed kasutavad ikka miskeid programme neid kettaid remontida,erilisi kaableid saab muretseda ka ebayst ja netipoodidest,kui neid tarvis laheb.Ma lihtsalt motlen,et ehk oskab keegi teoorias midagi konkreetsemat valja kaia,ega ma nüüd nii otu kah arvutites pole,kui keegi tee katte juhataks..
Tanud nouande eest enivei,
pool pirukat on parem kui mitte halligi
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
ref
Kreisi kasutaja
|
29.06.2006 08:37:53
|
|
|
kas ketast selle usb junni tagant ära võtta ja otse arvutisse ühendada ei saaks ?
mis effekti see siis omab ? näeb midagi ?
proegedest ehk aitavad taastada (eeldusel, et ketas füüsiliselt korras) GetDataBack (selle asja NTFS versioon kui kettal olev failisüsteem on NTFS).
kui füüsiliselt ketas peetis (elektroonika näiteks kõrbenud vms), siis jah, mingi firma abiks, eestis tegeleb näituseks ordi selliste asjadega, aga seal kandis võid ka otsida (vahel on diagnostika tasuta)
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sults
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
29.06.2006 16:35:49
|
|
|
GetDataBack, DataRecoveryPro
_________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
|
|
Kommentaarid: 1192 loe/lisa |
   |
884 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatiKala
Kreisi kasutaja
|
30.06.2006 00:35:16
|
|
|
GetDataBack (selle asja NTFS versioon ) Oli kovasti abiks.
Hetkeks vottis küll pildi kirjuks,aga siis hakkasin taipama ja lopuks taastasin olulised failid,mis olid siis mitte kustutatud info vaid kustutatud failid,mis ketta kaima ajavad.
Vaheke,aga piisav,at havitada hea tuju.
Tapselt sama palju oli vaja et hea tuju taastada.
Mina vaga tanan kaasvoitlejaid ja soovin jatkuvat kuuma suve,meie siin isiklikult kylmetame vihma kaes,aga muidu pole paris vigagi..
Austusega,
Matikala
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
02.07.2006 01:00:58
|
|
|
Et siis enamus käes ?
|
|
Kommentaarid: 272 loe/lisa |
   |
4 :: |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatiKala
Kreisi kasutaja
|
02.07.2006 12:15:19
|
|
|
Koik kaes,Vaga soovitan eelmainitud programme ja las see topic jaab kah alles,hea ju ka teistele kaasvoitlejatele abi anda,muidugi eks see votab mone mehe leiva aga selle jaoks see foorum ju siin ongi,et ikka ise ennast aidata,kui voimalik.
Matikala
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|