Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Probleem RIOCH'i DVD+R toorikute ja DVD kirjutajaga. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
tonis12
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.06.2006 21:26:37 Probleem RIOCH'i DVD+R toorikute ja DVD kirjutajaga. vasta tsitaadiga

Sai ostetud 25-ne torn selliseid DVD+R toorikuid.(140 eek) Minu DVD kirjutaja(statsionaarne) lubab kirjutada DVD+R ja DVD RW toorikuid.Kõiki muid firmasid,mida olen proovinud,kirjutab aga seda pagana Rioch'it mitte.Ma mõtlesin siis,et firmwaret vaja uuendada.Kuid nagu selgus,see kõige uuem.Ja ütleb küll,et ''blank disc'' ja initsialiseerib selle 20%-ni.Siis mõtelb hea jupi aega ja hästi kähku laseb 100%-ni ja sellega asi ka lõpeb.Kirjutama panna,siis näitab,''ketta-keelumärki ''ja kõik.Milles võib olla probleem?Proovisin kõiki tornis asuvaid toorikuid aga asi ei muutu. icon_rolleyes.gif Samas arvuti DVD kirjutaja kirjutab ja pole viga miskit.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 07.06.2006 22:24:59 vasta tsitaadiga

Mnjah. Esiteks, üle maksid nende toorikute eest - ma sain sama torni Euronicsist kätte 125.- kui ma väga ei eksi icon_razz.gif
Mis programmi sa kasutad? Iseenesest minu Matshita kirjutab neile väga hea meelega. Kas sa väiksemat kiirust oled proovinud kasutada? Mul pakub 2x, 4x ja 8x välja. Kuid mul on olnud juhuseid HP lapaka DVD-kirjutajaga, kus näiteks 8x kiirusega ei saa kirjutada, aga väiksemate kiirustega saab icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
tonis12
HV kasutaja

sõnum 08.06.2006 09:22:53 vasta tsitaadiga

indre329 kirjutas:
Mnjah. Esiteks, üle maksid nende toorikute eest - ma sain sama torni Euronicsist kätte 125.- kui ma väga ei eksi icon_razz.gif
Mis programmi sa kasutad? Iseenesest minu Matshita kirjutab neile väga hea meelega. Kas sa väiksemat kiirust oled proovinud kasutada? Mul pakub 2x, 4x ja 8x välja. Kuid mul on olnud juhuseid HP lapaka DVD-kirjutajaga, kus näiteks 8x kiirusega ei saa kirjutada, aga väiksemate kiirustega saab icon_rolleyes.gif
to indre329:Kui tähelepanelikult loed,siis jama on just STATSIONAARSE DVD salvestajaga,millel kirjutamiskiiruseid pole võimalik valida.Küll salvestuspikkust.Arvutis oleva DVD kirjutiga probleeme nende toorikute puhul pole.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Probleem RIOCH'i DVD+R toorikute ja DVD kirjutajaga.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.