praegune kellaaeg 19.06.2025 18:56:46
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tonis12
HV kasutaja
|
06.06.2006 21:26:37
Probleem RIOCH'i DVD+R toorikute ja DVD kirjutajaga. |
|
|
Sai ostetud 25-ne torn selliseid DVD+R toorikuid.(140 eek) Minu DVD kirjutaja(statsionaarne) lubab kirjutada DVD+R ja DVD RW toorikuid.Kõiki muid firmasid,mida olen proovinud,kirjutab aga seda pagana Rioch'it mitte.Ma mõtlesin siis,et firmwaret vaja uuendada.Kuid nagu selgus,see kõige uuem.Ja ütleb küll,et ''blank disc'' ja initsialiseerib selle 20%-ni.Siis mõtelb hea jupi aega ja hästi kähku laseb 100%-ni ja sellega asi ka lõpeb.Kirjutama panna,siis näitab,''ketta-keelumärki ''ja kõik.Milles võib olla probleem?Proovisin kõiki tornis asuvaid toorikuid aga asi ei muutu. Samas arvuti DVD kirjutaja kirjutab ja pole viga miskit.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
07.06.2006 22:24:59
|
|
|
Mnjah. Esiteks, üle maksid nende toorikute eest - ma sain sama torni Euronicsist kätte 125.- kui ma väga ei eksi
Mis programmi sa kasutad? Iseenesest minu Matshita kirjutab neile väga hea meelega. Kas sa väiksemat kiirust oled proovinud kasutada? Mul pakub 2x, 4x ja 8x välja. Kuid mul on olnud juhuseid HP lapaka DVD-kirjutajaga, kus näiteks 8x kiirusega ei saa kirjutada, aga väiksemate kiirustega saab
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
tonis12
HV kasutaja
|
08.06.2006 09:22:53
|
|
|
indre329 kirjutas: |
Mnjah. Esiteks, üle maksid nende toorikute eest - ma sain sama torni Euronicsist kätte 125.- kui ma väga ei eksi
Mis programmi sa kasutad? Iseenesest minu Matshita kirjutab neile väga hea meelega. Kas sa väiksemat kiirust oled proovinud kasutada? Mul pakub 2x, 4x ja 8x välja. Kuid mul on olnud juhuseid HP lapaka DVD-kirjutajaga, kus näiteks 8x kiirusega ei saa kirjutada, aga väiksemate kiirustega saab  |
to indre329:Kui tähelepanelikult loed,siis jama on just STATSIONAARSE DVD salvestajaga,millel kirjutamiskiiruseid pole võimalik valida.Küll salvestuspikkust.Arvutis oleva DVD kirjutiga probleeme nende toorikute puhul pole.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|