Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mario.
HV Guru
|
11.01.2007 21:47:48
Klooniks ehk. |
|
|
Kuna enamus kloonimisi on tarkvarapõhised, siis peaks uus teema sobima.
Asjaga kiire ka.
On olemas wd 80gb ketas millel on win ja muu jama peal, aga smart ei taha alla anda ja käima teda ei saa. On uus ketas 160gb hitachi. Aga cdromi kasutada ei saa kuna pole kaableid ega ide. Kuidas ma saaks copyda terve wini 160gb peale on see üldse võimalik. Kaks ketast on võimalik taha panna, kuid siis pole cdromi jaoks kohta niiet tarkvara võib mängust välja jätta
Ehk google vastust ei anna...vaja winis sees kloonida...pmst võin nagu copy paste teha 80gb hdd-sT? Oleks kiiret abi vaja.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
11.01.2007 21:48:38
|
|
|
CasperXP IMO üsna viisakas vidin akende pardi kloonimiseks.
Peaks trialiga saama asjad aetud.
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
0 :: |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
11.01.2007 22:32:30
|
|
|
ma vist mainisin et tarkvara kasutada ei saa. pole kaabeldada netti ja uue emaplaadiga on uusi drivereid vaja ja nii edais Kas terve hdd all olevad kataloogid copy paste teisele kettale funkab?
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
11.01.2007 22:38:05
|
|
|
tsitaat: |
Kaks ketast on võimalik taha panna, kuid siis pole cdromi jaoks kohta niiet tarkvara võib mängust välja jätta
|
Kui kaks ketast võimalik korraga taha torgata siis mis probleemiks, et "tarkvara ei saa kasutada"?
Ega kettaid mitte tarkvaraliselt vast ei klooni, nagu lambaid. Jaapani teadlased küll üritasid kõvaketast kloonida samuti nagu lammast, ent esimene üritus ebaõnnestus viimastel andmetel.
Ahsoo ... nüüd uuesti üle vaadates sain vist aru. Kui SMART-status bääd siis võib vabalt ka nii olla, et ei saagi OS'i klooni isegi kui kuskil kolmanda ketta peal oleva töötava Win'ist kloonida üritada.
|
|
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
11.01.2007 22:46:24
|
|
|
on ainult ide hdd-d, kaks ketast ja cdrom, selleks oleks vaja kolm otsa. Kaableid on aga on ainult üks ide ja flopi oma ka...aga floppi omasse ma ei julge midagi toppida. Seega tarkvaraline cd jääb ära, samas pole võimalik ka netti kaabeldada ja uue emeplaadiga tahab uuesti wifi drivereid, kuid kahe hdd-ga ma neid installida ei saa ja ainult 80gb hdd peal on win ja see 80gb koos cd-romiga ei tööta...ehk cdrom kaob. Selge?....tõesti mingit muud võimalust pole`?
vist muud üle ei jää kui värske win uuele kettale
Kas mingi kuulsam kloonimise tarkvara suudab nii teha et lasen uue wini peale, siis nett taha, tõmban tarkvara, kaks ketast taha ja klooniks lihtsalt üle selle värske wini installi?
Jõudsin posti ära lugeda. Usb annaks kaaluda jah. Mida soovitada kloonimiseks et ei tekist tüsistusi hiljem?
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
RPG16
HV Guru

|
11.01.2007 22:50:29
|
|
|
paned mõnes teises arvutis tervele hdd'le win'i peale ja siis mõne tooliga kopid teise ketta uuele?
|
|
Kommentaarid: 203 loe/lisa |
   |
3 :: |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
11.01.2007 22:55:43
|
|
|
leidsin isegi usb flashi...mis siis et 32mb peaks ära mahtuma soft...! mm...ma saan asjast valesti aru, enamus tahavad et ma teeks bootiva cd või floppi, aga kas winist seest mingi softiga ei annagi
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
11.01.2007 23:04:22
|
|
|
crashsmash kirjutas: |
...ma vist mainisin et tarkvara kasutada ei saa. |
crashsmash kirjutas: |
...kas winist seest mingi softiga ei annagi  |
Tead sa üldse, mida tahad?
Tarkvara kasutada ei saa, tahad hoopis softiga hakkama saada? Need olid üks ja sama viimati
Igal juhul kui Windowsisse eksid siis seal saab ülalmainitud CasperXP'ga partitsioonist eeskujuliku klooni luua.
|
|
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
12.01.2007 01:21:54
|
|
|
Tanel, mõtlesin wini enda sissehitatud softi. Nüüd probleem et masin ei tunnista kumbagi kolmest korras flopi draivist. Tööle nad hakkavad kuid my computers all ei tule midagi ja lugema ka ükski ei hakka... Leidsin korras softi küll mis funkaks aga selleks flopit vaja niiet jaa...80gb läheb mujal formattimiseks samal ajal teen selle raw kettale wini installi siis. Ei olnud kartulis sata ketast ja oli kohe vaja.
Teema lõppenuks.
edit: tegelt võiks veidi arutleda probleemi kallal, et mis 80gb hdd ja cdrom koos ei tööta kui varem töötas. Jumpereid tõsta küll pole vaja kuna varem oli ka ilma kolm aastat sama cdromiga Ükski kaabel ei vea välja ja annab veateateks kaabli...ilma cdromita ta annab errori kuid buudib.
Ole hea, pane mulle msni meilile see norton
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|