Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  Palun Abi: väline kõvaketas GigaMemo Drive märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
judas
HV kasutaja

sõnum 11.06.2006 13:20:44 Palun Abi: väline kõvaketas GigaMemo Drive vasta tsitaadiga

link :: näide

Nimelt oleks vaja talletada osa infot ajutiselt välisele 40 gigasele kõvakettale, mis USB-iga arvutisse ühendatud.
Kuna seadeldis pole minu oma, vaid selleks puhuks laenatud on tema hingeelu mulle teadmata.
Mingil põhjusel aga katkeb andmete saatmine kuskil 2 ja poole Giga peal. Ja ette tuleb mingi IO error. Proovisin 2 korda, mõlemal korral sama asi. Kas kettas on katki? Scandisk seda ei näita. Mida peaks proovima? Format?
Teine asi, kui selle ketta properties panna ja sealt edasi Policies siis on valik, et "Optimize for quick removal", või "optimize for performance", kas see kiirusetõus on märkimisväärne?
Ja veel üks asi, ketas ise on praegu FAT32, aga kui ma seda formattima hakkasin, siis ta tahtis NTFS-i formattida, ketas pole minu oma ja seetõttu küsin, et mida ma tegema peaksin... Omanik kasutab ketas ise piltide sisse tõmbamiseks, sest seal on 6 erineva kaardilugeja ka. Pärast äkki kui ma selle NTFS-i formaadin, siis ta enam enda asju teha ei saa vms...
Sry pikk jutt, aga ehk keegi oskab aidata.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
react
Kreisi kasutaja
react

sõnum 11.06.2006 13:38:20 vasta tsitaadiga

Kui IO error tuleb siis on tavaliselt ketas katki jah. Võid igaksjuhuks formati teha ja proovida veel. Oleneb mis op. systeem su sõbral on, üldiselt pole vist midagi kui ta NTFS on, sest sellele ei saa ainult DOS'is ligi. Win98 jaoks vist on vaja draiverid netist tõmmata. Võid ka PartitionMagic 8.0 tõmmata. Sellega sada ilusti FAT32 lasta.
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
judas
HV kasutaja

sõnum 11.06.2006 14:21:22 vasta tsitaadiga

aga kas viga on minu kettas, või selles välises kuhu ma üritan kirjutada?
praegu on nii, et ma kirjutan mingi osa andmeid kettale, siis tuleb see error jälle, siis võtan ta korra küljest, ja siis saab uuesti andmeid kirjutada.
tagasi üles
react
Kreisi kasutaja
react

sõnum 11.06.2006 14:39:05 vasta tsitaadiga

Viga ikka välises kettas. Muidu oleks sul enda kõvakale kopides ka mingi errori viskand
tagasi üles
judas
HV kasutaja

sõnum 11.06.2006 14:47:35 vasta tsitaadiga

no aga ma pole enda kettale pikka aega midagi kopeerinud. Ehk ta ei saa sealt andmeid kätte. Kas seda windowsi scandiski tasub usaldada, kui ta ütleb, et erroreid pole ja kõik korras?
tagasi üles
react
Kreisi kasutaja
react

sõnum 11.06.2006 19:42:41 vasta tsitaadiga

No tegelt on nii, et kui IO error tuleb siis tavaliselt ei lähe arvuti käimagi enam, vaid ütleb seda BIOSIS. Või siis jookseb kokku mingi tegevuse ajal. Sest andmed ei ole nö. järjest sul kõvaketta peal vaid laiali. Scandiski kohta ei oska midagi öelda. Selle välise kohta ütles ka vist et kõik on ok. Ennem proovi see väline ketas ära formattida jne, sis asu enda arvuti kallale.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  Palun Abi: väline kõvaketas GigaMemo Drive
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.