praegune kellaaeg 20.06.2025 10:18:47
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
deppar
HV kasutaja

|
21.05.2006 19:20:12
Sony Vegas 6.0 - dvd mängijas puudub heli |
|
|
Panin Sony Vegasega kokku ühe video ja nüüd siis pealkirjas nimetatud probleem.
Väljundiks PAL video, audio: stereo, layer 2, bitrate 224, sample rate 48,000. Sama klipp arvutis/läpakas mängib suurepäraselt.
DVD mängijaks Philips DVD630. Andke nõu, mida teha?
P.S. GSpot näitab bitrate 8420 kb/s ehk asi liiga kõrges bitrates?
-e-
tegin siis väikese katse: bitratega 7402 häält ikka pole
viga ikka kusagil mujal
_________________ seda ma kartsingi... |
|
tagasi üles |
|
 |
vladimir
HV kasutaja

|
21.05.2006 22:02:16
|
|
|
Pane sample rate 44100 peale ja vaata, mis siis teeb. DVD mängija tõenäoliselt ei tunne 48000 sämplimissagedust
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
deppar
HV kasutaja

|
22.05.2006 14:44:38
|
|
|
Sample rates vaevalt et asi on, pleier muid faile 48000 Hz mängib küll. Vahepeal meenus, et mingite *.mpg failidega oli sama jama kunagi. Nii et viga arvatavasti audio renderdamise seadetes, samas ma ei leidnud Vegases kohta kus neid muuta saaks.
Et kõik päris selge oleks: praegu tegin prooviks ühe väikese *.mpg klipi, mida üritasin oma DVP630-ga vaadata. DVD kavatsen kokku panna DVD Architectiga mis - nagu ma aru olen saanud - pakib video/audio veel korra ringi. Nii et ehk polegi põhjust muretseda. Lihtsalt mul esimene kord Vegast kasutada ja tahaks kõiges nagu kindel olla.
-e-
Peale Architectiga autordamist heli täitsa olemas.
Nüüd uus mure, video on laiekraan, telekast vaadates pilt väreleb mustade äärte juures. Mis selle vastu aitab?
_________________ seda ma kartsingi... |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|