Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Nokia
Serverid.ee

|
06.05.2006 09:41:48
Kõvaketas töötab, aga windows ei tuvasta. |
|
|
Tere,
Nimelt selline probleem, et mul on 3 ketast masinal järel. 2 Sata, 1 Ide.
Varem töötasid kõik nagu pidi.
1 Sata - Windowsi jaoks (C)
2 Sata - Stuff (D)
3 Ide - Stuff ei mäleta seda
Ja nüüd ma tegin siis formati, et windows oli läbi ja nüüd selline värk nende ketastega, et
C Ketas on nüüd IDE ketas, kuigi kas ta mitte ei peaks olema D, kui ma installisin windowsi Sata kettale ja see peaks minema C kettaks?
Igatahes kui ma vaatan Start -> control -> control panel -> administrative tools -> computer management ja siis disk management, näitab seal mulle üht ketast Dynamic ja seda ma windowsis ka ei näe, et kuidagi seda parandada ka saab? Ilma, et ükski fail sealt kaduma läheks, seal on tähtsad failid peal.
_________________ Web3 | ERC721A |
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
06.05.2006 12:07:24
|
|
|
Kui biosest on ide ketaste järjekorras esimene ja sata teine siis tulebki sedasi välja, et ide on c ketas. See kuhu sa installeerid windowsi ei määra ketast automaatselt c kettaks.
Kas disk management'i all on dynamic kettal tähtis olemas?
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nokia
Serverid.ee

|
|
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
06.05.2006 12:33:23
|
|
|
mul on arvutis 1 sata ja 1 ide ketas ja kui installisin windowsi satale sis ta pani kõik bootimiseks vajalikud failid ide peale ja ide ketas on nüüd C ja sata windowsiga D.
ma splittisin Ide ketta ära nii et boot order failide jaoks jäi 3MB ruumi.
et nii:
System (C:) ~3MB - IDE
Primary HDD (D:) terve SATA ketas (Windows asub sellel)
Secondary HDD (H:) ülejäänud osa IDE-st ~38GB (Stuff-i koht)
Ma soovitan sul jätta Windowsi ketas D:-ks kuna enamus viiruseid ja spyware-i default installi path on C: kettale ja need ei leia sis windowsi üles.
Mul pole näiteks ühtegi probleemi olnud selle Windowsiga juba päris pikka aega. Samas kui Win oli C: kettal sis kasutasin ikka Firefox-i ja Norton 2005-te aga probleeme oli küllaga.
Selline on minu soovitus igatahes.
kui sa tahad aga teisiti sis tee format ketastele sis võta IDE tagant ära ja installi windows uuesti
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nokia
Serverid.ee

|
06.05.2006 12:34:17
|
|
|
mtimmo kirjutas: |
mul on arvutis 1 sata ja 1 ide ketas ja kui installisin windowsi satale sis ta pani kõik bootimiseks vajalikud failid ide peale ja ide ketas on nüüd C ja sata windowsiga D.
ma splittisin Ide ketta ära nii et boot order failide jaoks jäi 3MB ruumi.
et nii:
System (C ~3MB - IDE
Primary HDD (D terve SATA ketas (Windows asub sellel)
Secondary HDD (H ülejäänud osa IDE-st ~38GB (Stuff-i koht)
Ma soovitan sul jätta Windowsi ketas D:-ks kuna enamus viiruseid ja spyware-i default installi path on C: kettale ja need ei leia sis windowsi üles.
Mul pole näiteks ühtegi probleemi olnud selle Windowsiga juba päris pikka aega. Samas kui Win oli C: kettal sis kasutasin ikka Firefox-i ja Norton 2005-te aga probleeme oli küllaga.
Selline on minu soovitus igatahes.
kui sa tahad aga teisiti sis tee format ketastele sis võta IDE tagant ära ja installi windows uuesti |
Ma ei taha sellele kettale formatit teha, mis järgi ei võtnud, kuna seal on kõik mu stuff, muusika, mängud, savegamed jne.. kõik mis mul vaja on.
_________________ Web3 | ERC721A |
|
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
06.05.2006 12:47:29
|
|
|
ok aga võta sis lihtsalt IDE tagant ära ja installi windows uuesti
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
06.05.2006 19:06:58
|
|
|
Dynamic disk'idega on juba paraku kord sedasi, et kui sa paned selle teise arvutisse (või siis ka installeerid windowsi uuesti) muutub see op systeemile tundmatuks. Kui vajutad parem klõpsu kadunud ketta peal kas siis seal on olema import foreign disk?
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|