Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  Arvuti saasta täis, teeb restardi bootides... märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Mirkel
HV veteran
Mirkel

sõnum 20.04.2006 17:46:33 Arvuti saasta täis, teeb restardi bootides... vasta tsitaadiga

windows xp, 256mb ram.

Põhimõtteliselt siis tuttava arvuti on saasta täis ning vajab puhastust.
Probleem seisneb sellest, et kui windows on oma bootimisega nii kaugele jõudnud, et ikoonid desktopile vilksavad, tuleb alla teade, et "virtual memory on low" ja mingi hetke pärast paneb arvuti pange. Nu ma arvan, et mingi junn lihtsalt koormab rami üle ning siis virtual memory kuni limiit täis saab ning windoosa on sunnitud restardi tegema.
Task manageri ma minna ei saa sest ma saan miskipärast adminina sisse logida vaid safe modes, normalis ei ilmugi mingit admini valikut. (adminiga olen ma vaid classic loginis sisse läinud)

Safe modes saab sisse minna. Eile korra proovisin, kuid kui ad-aware oma troojasid jms pahna (~170 objekti) maha tõmbas, tegi arvuti restardi jälle...

Eks ma proovin täna uuesti, koos nod32, spysweeperi jms stuffiga, kuid tore oleks teada, mis pahalane sellist restarti põhjustab? Ehk nimi ja rohi teada?
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 57
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tsihh
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.04.2006 22:50:31 vasta tsitaadiga

Kui admin account ainult safe modes, siis arvatavasti on tegemist XP HE'ga
Uuri, mis startupis üles loetakse, ehk peitub seal see kaval tegelane mis mälu ära sööb. Võid ka proovida swap faili suuremaks panna, masin küll jääb aeglasemaks kuid ehk jääb püsti
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
neiuke
HV vaatleja

sõnum 21.04.2006 09:49:50 vasta tsitaadiga

Mina sain oma arvuti korda nii: My Computer-Properties- Advanced- Performance- Settings- Advanced- Virtual memory alt change- sealt vali custom size-initial size on mul 576, maximum 1152.
Võid ju proovida, kas see aitab, minul igatahes seda kirja ette enam ei löönud.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  Arvuti saasta täis, teeb restardi bootides...
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.