Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Remu
HV kasutaja
|
07.06.2006 15:22:39
Ketta peegeltamine |
|
|
Tere
Ma nüüd ei oska täpselt öelda kuhu teema alla panna, kas tarkvara või turvafoorumi alla, kuid turvalisust puudutab minu silmis rohkem.
Nimelt, mul on sülearvuti, millele ma ostan/ostsin dock -i millel kõvaketas lisa sees. Nüüd millise programmiga või kuidas sülearvuti kettalt andmeid kopeerida või siis kogu täiega ketas peegeldada dock -i lisakettale. Muidugi üks võimalik moodus on windowsi enda backup utiliidiga, mis ise pidevalt varukoopiaid teeb ja lisakettale paneb. Kuid kas on mõni muu võimalus, millega tehakse pidevalt varukoopiaid muudetud failidest. Kohe ei oska mingi sõna või viite järgi otsida. "Backup ja veel üht teist" viitega ma jäängi otsima, kuna programme niivõrd palju.
Tegu siis windows XP keskonnaga
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
gardy
HV kasutaja

|
09.06.2006 08:39:02
Re: Ketta peegeltamine |
|
|
Remu kirjutas: |
Tere
Ma nüüd ei oska täpselt öelda kuhu teema alla panna, kas tarkvara või turvafoorumi alla, kuid turvalisust puudutab minu silmis rohkem.
Nimelt, mul on sülearvuti, millele ma ostan/ostsin dock -i millel kõvaketas lisa sees. Nüüd millise programmiga või kuidas sülearvuti kettalt andmeid kopeerida või siis kogu täiega ketas peegeldada dock -i lisakettale. Muidugi üks võimalik moodus on windowsi enda backup utiliidiga, mis ise pidevalt varukoopiaid teeb ja lisakettale paneb. Kuid kas on mõni muu võimalus, millega tehakse pidevalt varukoopiaid muudetud failidest. Kohe ei oska mingi sõna või viite järgi otsida. "Backup ja veel üht teist" viitega ma jäängi otsima, kuna programme niivõrd palju.
Tegu siis windows XP keskonnaga |
Norton Ghost teeb edukalt backupe, kuid automatiseerituse kohta ei oska öelda...pead vist ikka ise backupi tegema soovitud ajal......nii automaatselt "peegeldada" saab vist aint RAID'is......pead ei anna
_________________ ? |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
jussif
HV vaatleja
|
09.06.2006 09:08:28
|
|
|
peegeldada annab tarkvaraliselt ja riistvaraliselt..kuidas sa soovid?
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
gardy
HV kasutaja

|
09.06.2006 12:26:45
|
|
|
jussif kirjutas: |
peegeldada annab tarkvaraliselt ja riistvaraliselt..kuidas sa soovid? |
pakun et sülearvutil saab RAID'i luua vaid tarkvaraliselt (vt. software RAID)
_________________ ? |
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Remu
HV kasutaja
|
09.06.2006 14:28:33
|
|
|
mul ükstakõik kuidas, peaasi et toimib. Kuid kindlustatud peaks see olema, et vahest töötan sülekaga ka kodus, kus dock -i pole. Seega et sülekas läheks ilma dock -ta lolliks ja kui sülekaga jälle tööle lähen ja süleka dock -le viskan, teeks uuendatud failidest peegelduse, et ei hakkaks kogu kõvaketast uuesti peegeldama.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
09.06.2006 14:38:36
|
|
|
Kas winis ei ole mingeid vasteid Linuxi runlevelitele? Nendega oleks see väga lihtsalt teostatav.
Näiteks doki külge ühendudes kui runlevel muutub patarei pealt võrgutoiteks kontrollitakse doki ketta olemasolu ja kui võimalik siis kas lihtsalt kopeeritakse või lastakse rsync'iga ette antud kataloogid tolle teise ketta peale.
Raidid ei kõlba kohe mitte mingil juhul antud hetkel soovitud funktsionaalsuse saavutamiseks.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Remu
HV kasutaja
|
09.06.2006 21:07:49
|
|
|
Hmmm No selline asi oleks teostatav Windows Scripting Host. Pean seda veidi uurima, kuna pole sellega eriti tegelenud
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Remu
HV kasutaja
|
09.06.2006 21:07:50
|
|
|
Hmmm No selline asi oleks teostatav Windows Host Scriptinkuga (tahtsin öelda Windows Scripting Host). Pean seda veidi uurima, kuna pole sellega eriti tegelenud.
No mis teha kui ka HinnaVaatlus vahest pange paneb
viimati muutis Remu 09.06.2006 21:11:17, muudetud 1 kord |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
tola555
HV vaatleja
|
16.06.2006 18:13:50
|
|
|
proovi incremental backupi. natuke backup tüüpidest : http://en.wikipedia.org/wiki/Backup#Types_of_backups . Windowsi enda backup peaks incrementali oskama kui ma õieti mäletan. Saad isegi automaatseks teha kellaaegade järgi vms(ehk ka sündmuse järgi - kasvõi startup kataloogi skript )
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|