Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  networki probleem märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jossi 1
Kreisi kasutaja

sõnum 09.04.2006 20:24:23 vasta tsitaadiga

Sa parem kirjelda mida oled ette võtnud.
Kas sa minu viidatud torufoorumi juhendit oled sammhaaval proovinud?
Millised veateated on ilmnenud?
Millest veel aru ei saa?

Raske on abistada kui abivajaja ei oska infot anda ja ise vaeva ei näe. A la ikka ei toimi , mõistatage ise mis mul viga võib olla, kui aega saan võibolla proovin ka jne.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
X
HV veteran
X

sõnum 09.04.2006 21:04:32 vasta tsitaadiga

no jah, asi on selles, et need õpetused on pikad ja suhteliselt raskesti arusaadavad, ja mis kõige hullem, mul ei pruugigi üldse analoogne probleem olla. Win xp ei ole kunagi nii töötanud nagu peaks, ikka ta juhtub kuidagi moodi kõik kraanid kinni keerama. Mul põhimõtteliselt hakkas kõik vahepeal ilusti tööle. Oma arvutiga ma pole vähemalt seda networki muutnud, kui lambist lihtsalt enam ei saa keegi sisse. Ainuke asi mis ma vahepeal tegin oli see, et laadisin lavasoft firewalli maha, mis oli mul ennem peal ja enne seda mahalaadimist kõik töötas. Aga ma pole ühtki viga leidnud, mis oleks firewallist tingitud.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
jossi 1
Kreisi kasutaja

sõnum 09.04.2006 22:51:45 vasta tsitaadiga

Järelikult pole antud aru saada. Pead veel kasvama ja õppima.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Popp
Kreisi kasutaja
Popp

sõnum 09.04.2006 23:22:03 vasta tsitaadiga

nu jah aga mul jällegi selline probleem, et vahepeal saab jagada faile, vahepeal jällegi mitte...mingi hetk nett on sees nii selles arvutis, kuhu nett tuleb, kui ka sellesse, kuhu see jagatud on. juhtmes asi kindlalt olla ei saa, settinguid pole muutnud, lihtsalt vahepeal on kõik OK ja siis jällegi mitte...ehk oleneb see Bill'i tujudest...tekib küll selline tunne vahepeal
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
X
HV veteran
X

sõnum 14.04.2006 14:08:23 vasta tsitaadiga

nii ma nüüd natuke lugesin seda, torufoorumi kasutaja Möh õpetust. Ühtteist tegin nii nagu ta seal märkis, aga alates sellest administratori värgist ma enam aru ei saanud. Et mis ma selle administrator kasutajaga tegema peaks jne. Ma tean, et mingi passwordi ma win xp installimisel tegin ja tean ka seda peast, aga kuidas ma seda kasutada saan ,ma ei tea? Ja mul on endiselt selline imelik tunne, et mingisugune kasutaja piirang on mitu arvutil, et ainult 1 arvuti pääseb minu arvutisse, kas selline asi on ka võimalik?
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  networki probleem mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.