Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  Kas emaplaat läbi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 02.04.2006 02:07:55 Kas emaplaat läbi vasta tsitaadiga

Ma olen taolisi topicuid teinud ka teistesse teemadesse. Aga ma kahtlustan et minu arvuti probleem võib olla äkki emaplaadis.

Situatsioon selline: panin kokku abit kn8 sli 7900 gt giga mälu x2 3800. Kõik ühendasin korralikult ära ja pilti ei tule ette. Monitor ütleb et no video signal found. Arvasin et asi Toitekas või videokaardis. Aga panin tähele et emaplaadil ei tööta ükski nupp peale power nupu. Reset nupp hdd power led ka ei tööta. Isegi speaker ei tee mingit häätl Ainult power töötab. Yhendatud on kõik õieti manuaali järgi. Ja just sel põhjusel arvan ma et emaplaat ei ole täitsa korras.

Aga vajaks ka teie professionaalset arvamust selle asja kohta. Mis te arvate kas emaplaat võib defektiga olla. Ostsin selle Beestingust. Kas selline rikkis emaplaat võib ka teisi komponente rikkuda???
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
heikis
HV Guru

sõnum 02.04.2006 09:44:56 vasta tsitaadiga

kas videol on lisatoide taga? kas emaplaadiga on ühendatud kõik vajalikud toitejuhtmed (24pin ATX + 4pin + see molex seal all emaplaadi servas)
Kommentaarid: 338 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 290
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.04.2006 10:22:20 vasta tsitaadiga

Kui kõik juhtmed ja pudi õiesti, igaks juhuks CMOS kah tehtud ja toide kindlasti piisav siis viitab küll olukorrale, et viga plates.Võid küll proovida mälusid panna ühekaupa erinevatesse pesadesse jne.Kas masin üldse mingit elumärki näitab - a'la vendid käivad aga lihtsalt mingit pilti pole ja pole ka kuulda pc speaker piiksu ega saa ka nö.pimesi biossi minna?Endal üks selline plate sattus hiljaaegu kasti kokku pannes kus nagu asi töötas aga ka tuled paneelil ei põlend ja mingit pilti ega midagi polnud, töötas nii powaa kui reset.Hiljem tuligi välja, et plate õhtal.Mis puutub sellesse kas mingi muu jubin võib selletõttu veealla minna siis teoreetiline võimalus on olemas, eelkõige mälude ja prose puhul.Tore oleks kui saaksid sõbra masinas kaarti, mälu proset proovida, siis tead kindlalt.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 02.04.2006 11:06:18 vasta tsitaadiga

mul on kõik juhtmed õieti yhendatud. Mul töötab ainult reset. Ma ei julgegi enam siin midagi proovida. Äkki rikub midagi muud ka veel ära. CMOS on ka tehtud. Ikka sama tulemus. Vendid lähevad igal pool tööle aga video signaali monitor ei saa.

Speaker ma mitte mingit häält ei tee. Biossi ka ei lähe.
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 02.04.2006 11:23:31 vasta tsitaadiga

Siis jah mõne sõbra tuttava poole ja proovi kaarti, proset seal.Kui seda võimalust pole siis nuh usun, et saad abi ka mõnest arvutipoest kus tehnikul on jupid milleküljes proovida.Ise nii teada saingi, et hüppasin kast kaenlas ordist läbi.Seal remondimees tsekkas kohe kasti ja selgitas asja välja, ei taht pappi ega midagi.Muidugi kui sa veel massinaga ei sõida ja elad kohas kus lähedal pole eriti ühtegi asjandust siis jama värk.Usutavalt ikkagi plate.
tagasi üles
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 02.04.2006 11:33:14 vasta tsitaadiga

ma kipun ka arvama et asi plates. praegu olen kuressaares ex ma yritan siin leida kedagi kellea saaks juppie proovida.

Igatahes suured tänud info eest.
tagasi üles
kfl
HV Guru

sõnum 02.04.2006 15:58:32 vasta tsitaadiga

Proovi ikka sama virma hooldust kasutada kust jupid ostsid, suurem tõenäosus, et saad tasuta abi ...
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 02.04.2006 19:33:38 vasta tsitaadiga

Sama firma hooldus niikuinii aga vähe jama mingit kastitäit juppe kõiki saata tagasi, lihtsam oleks ikka välja selgitada milles täpselt viga ja saata ainult see.
tagasi üles
olaviv
HV kasutaja

sõnum 03.04.2006 23:05:08 vasta tsitaadiga

võta agp video välja ja pane mingi pci video sisse ja vaata mis teeb. Kui PCI videot pole, siis ma võin mingit vana S3 laenata/anda, kui ise järele tuled. Siis võiks veel proovida nii, et võtad prose pealt ära ja paned käima, nüüd peaks speaker piiksuma veakoodi. Samamoodi võiks proovida ilma ühegi mäluta, ka peaks speaker veakoodi piiksuma. Pole ka paha mõte proovida, kas speaker üldse töökorras on icon_biggrin.gif
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 04.04.2006 10:47:00 vasta tsitaadiga

OK sai kõik nii tehtud. Spiiker on korrasaga häält ei tee. Proovisin isegi teist spiikerit. Ühtegi piiksu ei teinud. Võtsin prose ja video proovisin teise arvuti peal. Ilusasti töötasid. Proovisin oma arvutit ilma mäluta ikka mitte mingit piiksu. Spiikeri juhtmed kõik õieti ühendatud. Power ledi sai isegi tööle ja power nupp ka töötab. Ülejäänud mitte.
Panin võtgukaabli ka arvuti taha mis emaplaadi sisse intrigreeritud. Isegi seal ei hakanud ükski tuluke vilkuma.

Ahjaa toiteka vahteasin ka korra välja aga tulemus ikka sama. Nüüd olen kindel et viga emaplaadis.
Oeh hakka nüüd Beestingu garantiiga jamama. Kellel sellist jama vaja on icon_confused.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  Kas emaplaat läbi
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.