Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  hiire viirus ? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 17.03.2006 16:21:18 hiire viirus ? vasta tsitaadiga

kas kellelgi on olnud selline viirus, mis muudab kursori kaitumist (hakkab mingit isetegevust tegema, ei allu kasutaja kontrollile vms)? icon_smile.gif
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
e-Thug
HV Guru
e-Thug

sõnum 17.03.2006 16:22:46 Re: hiire viirus ? vasta tsitaadiga

mightythor kirjutas:
kas kellelgi on olnud selline viirus, mis muudab kursori kaitumist (hakkab mingit isetegevust tegema, ei allu kasutaja kontrollile vms)? icon_smile.gif

Selline probleem esineb tihti, aga tegu pole viirusega. Viga on ilmselt viletsas hiires või selle aluses..
Kommentaarid: 230 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 205
tagasi üles
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 17.03.2006 16:27:08 Re: hiire viirus ? vasta tsitaadiga

e-Thug kirjutas:
mightythor kirjutas:

Selline probleem esineb tihti, aga tegu pole viirusega. Viga on ilmselt viletsas hiires või selle aluses..

seda jah, kuid ma motlesin just viirust? Voi naiteks kui on lapaka peal taoline probleem?
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
raitm
HV kasutaja
raitm

sõnum 17.03.2006 16:30:34 vasta tsitaadiga

Kunagi oli mingi Madagaskari nimeline viirus, mis seda lollust tegi, võibolla mõned veel.

Enda lappar tegi ka sellist trikki (Amilo M7405), tükk aega jamasin garantiiga, lõpuks sai korda kui vahetati mingi juhe emme ja hiire touchpad vahel thumbs_up.gif
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
-vodafone-
HV Guru
-vodafone-

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.03.2006 16:35:26 vasta tsitaadiga

Sellisest viirusest ma tean küll mis teeb sellist jama, et kui viid nt hiirekursori (õigemini ei saagi viia) nt mingi katalogi või icooni peale desktopil siis see icoon või kataloog liigub lihtsalt eest ära.
Kommentaarid: 244 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 216
tagasi üles
mina2t
Kreisi kasutaja

sõnum 24.03.2006 03:10:51 vasta tsitaadiga

-vodafone- kirjutas:
Sellisest viirusest ma tean küll mis teeb sellist jama, et kui viid nt hiirekursori (õigemini ei saagi viia) nt mingi katalogi või icooni peale desktopil siis see icoon või kataloog liigub lihtsalt eest ära.

Mul ka sama probleem. Kahjuks ei leidnud head näidet aga kui minna hambaarst.ee lehele, seal vasakul ääres on flash mängud ja naljad, ning siis kategooria naljad ja mäng: Kas saad piisavalt palka? ei lase ei-d panna. Ma olen tõsiselt hädas, sest ma ei saa ju piisavalt palka.
(ei lase mängule otse linkida)
Kommentaarid: 124 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 118
tagasi üles
lapeteus
HV vaatleja

sõnum 30.03.2006 11:52:27 vasta tsitaadiga

Ka minul toimub hiirega mingi müstiline jama. Aasta tagasi ei aidanud muud kui vahetasin hiire optilise vastu välja. Arvuti oli kõikvõimalike viirusetõrjetega üle skännitud. Optiline käitus vapramalt, aga temalgi oli tõrkeid - värises ja hüppas aegajalt, aga minu tahe jäi ikka peale. Kuna uus optiline siiski iga päev ei tembutanud, suhtusin asjasse fataalselt. Kuu tagasi ostsin läpaka. Läpaka seadistasin kõiki ettevaatusabinõusid arvestades. Ja palun väga, sama pull hakkas pihta. Olin hankinud ka juhtmeta hiire, mis mõne tunni töötades hangus lihtsalt ära, aga klahvid ja kerimisnupp toimisid. Peale reseti hiirele paar minutit töötas laitmatult ja siis jälle takerdus kuhugi.

Mida teha!? Format C? Aga mis mõttega formattida, kui see siga jälle tembutama hakkab? Kas on võimalik (paras ulme muidugi), et eelmise hiirega nakatas ka uue masina? Või on tegemist mingi sellise viirusega, mida lihtsalt tuntud tõrjevahendid ei suuda tuvastada?

Oleks tänulik igasuguse vihje või abi eest. See jama on surmani ära tüüdanud!
tagasi üles
Death
HV Guru
Death

sõnum 30.03.2006 12:42:53 vasta tsitaadiga

PS või USB hiir? kuidas hiire aluse pinnaga on? aga draiveritega? hiire mark?
lapeteus
HV vaatleja

sõnum 31.03.2006 14:33:14 vasta tsitaadiga

USB ühendusega. Juhtmega hiirel on mõlemad variandid. Aluspinnast ei sõltu vist midagi, korralik tekstiilfaktuuriga matt on all. Draiverite kohta ma ei oska midagi öelda, igatahes juhtmeta hiirel (Logitech mingi kuradi V400 Laser Cordless) oli CD kaasas. Juhtmega loom on A4Tech SWOP-35PU. (Praegu mõlemad hiired teesklevad nagu kõik oleks korras).
tagasi üles
AJ
HV Guru
AJ

sõnum 01.04.2006 20:52:53 vasta tsitaadiga

Logitech-ile võid igaksjuhuks uuemad draiverid tõmmata ( siit http://www.logitech.com/index.cfm/downloads/software/FI/EN,CRID=1792,contentid=11015 ). Minu rotile igatahes mõjusid uuendused hästi.
lapeteus
HV vaatleja

sõnum 02.04.2006 14:42:31 vasta tsitaadiga

Tänan. Uurime asja.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  hiire viirus ?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.