Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mightythor
HV veteran

|
17.03.2006 16:21:18
hiire viirus ? |
|
|
kas kellelgi on olnud selline viirus, mis muudab kursori kaitumist (hakkab mingit isetegevust tegema, ei allu kasutaja kontrollile vms)?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
e-Thug
HV Guru

|
17.03.2006 16:22:46
Re: hiire viirus ? |
|
|
mightythor kirjutas: |
kas kellelgi on olnud selline viirus, mis muudab kursori kaitumist (hakkab mingit isetegevust tegema, ei allu kasutaja kontrollile vms)?  |
Selline probleem esineb tihti, aga tegu pole viirusega. Viga on ilmselt viletsas hiires või selle aluses..
|
|
Kommentaarid: 230 loe/lisa |
   |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
17.03.2006 16:27:08
Re: hiire viirus ? |
|
|
e-Thug kirjutas: |
mightythor kirjutas: |
kas kellelgi on olnud selline viirus, mis muudab kursori kaitumist (hakkab mingit isetegevust tegema, ei allu kasutaja kontrollile vms)?  |
Selline probleem esineb tihti, aga tegu pole viirusega. Viga on ilmselt viletsas hiires või selle aluses.. |
seda jah, kuid ma motlesin just viirust? Voi naiteks kui on lapaka peal taoline probleem?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
raitm
HV kasutaja

|
17.03.2006 16:30:34
|
|
|
Kunagi oli mingi Madagaskari nimeline viirus, mis seda lollust tegi, võibolla mõned veel.
Enda lappar tegi ka sellist trikki (Amilo M7405), tükk aega jamasin garantiiga, lõpuks sai korda kui vahetati mingi juhe emme ja hiire touchpad vahel
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
-vodafone-
HV Guru

|
17.03.2006 16:35:26
|
|
|
Sellisest viirusest ma tean küll mis teeb sellist jama, et kui viid nt hiirekursori (õigemini ei saagi viia) nt mingi katalogi või icooni peale desktopil siis see icoon või kataloog liigub lihtsalt eest ära.
|
|
Kommentaarid: 244 loe/lisa |
   |
1 :: |
3 :: |
216 |
|
tagasi üles |
|
 |
mina2t
Kreisi kasutaja
|
24.03.2006 03:10:51
|
|
|
-vodafone- kirjutas: |
Sellisest viirusest ma tean küll mis teeb sellist jama, et kui viid nt hiirekursori (õigemini ei saagi viia) nt mingi katalogi või icooni peale desktopil siis see icoon või kataloog liigub lihtsalt eest ära. |
Mul ka sama probleem. Kahjuks ei leidnud head näidet aga kui minna hambaarst.ee lehele, seal vasakul ääres on flash mängud ja naljad, ning siis kategooria naljad ja mäng: Kas saad piisavalt palka? ei lase ei-d panna. Ma olen tõsiselt hädas, sest ma ei saa ju piisavalt palka.
(ei lase mängule otse linkida)
|
|
Kommentaarid: 124 loe/lisa |
   |
118 |
|
tagasi üles |
|
 |
lapeteus
HV vaatleja
|
30.03.2006 11:52:27
|
|
|
Ka minul toimub hiirega mingi müstiline jama. Aasta tagasi ei aidanud muud kui vahetasin hiire optilise vastu välja. Arvuti oli kõikvõimalike viirusetõrjetega üle skännitud. Optiline käitus vapramalt, aga temalgi oli tõrkeid - värises ja hüppas aegajalt, aga minu tahe jäi ikka peale. Kuna uus optiline siiski iga päev ei tembutanud, suhtusin asjasse fataalselt. Kuu tagasi ostsin läpaka. Läpaka seadistasin kõiki ettevaatusabinõusid arvestades. Ja palun väga, sama pull hakkas pihta. Olin hankinud ka juhtmeta hiire, mis mõne tunni töötades hangus lihtsalt ära, aga klahvid ja kerimisnupp toimisid. Peale reseti hiirele paar minutit töötas laitmatult ja siis jälle takerdus kuhugi.
Mida teha!? Format C? Aga mis mõttega formattida, kui see siga jälle tembutama hakkab? Kas on võimalik (paras ulme muidugi), et eelmise hiirega nakatas ka uue masina? Või on tegemist mingi sellise viirusega, mida lihtsalt tuntud tõrjevahendid ei suuda tuvastada?
Oleks tänulik igasuguse vihje või abi eest. See jama on surmani ära tüüdanud!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Death
HV Guru

|
30.03.2006 12:42:53
|
|
|
PS või USB hiir? kuidas hiire aluse pinnaga on? aga draiveritega? hiire mark?
_________________ "To be or not to be?" is a question of when, not if. |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
lapeteus
HV vaatleja
|
31.03.2006 14:33:14
|
|
|
USB ühendusega. Juhtmega hiirel on mõlemad variandid. Aluspinnast ei sõltu vist midagi, korralik tekstiilfaktuuriga matt on all. Draiverite kohta ma ei oska midagi öelda, igatahes juhtmeta hiirel (Logitech mingi kuradi V400 Laser Cordless) oli CD kaasas. Juhtmega loom on A4Tech SWOP-35PU. (Praegu mõlemad hiired teesklevad nagu kõik oleks korras).
|
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |