praegune kellaaeg 17.06.2025 16:44:31
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tiiger15
HV veteran

|
02.04.2006 12:45:30
Kõvaketas kutu? |
|
|
Nii, vähem kui aastake tagasi sai siis ostetud Maxtori kõvaketas 40 Gb, vana 20 Gb panin slaveks ja 40se peakettaks. Nüüd päevake paar tagasi ühel õhtul juhtus nii...et vend oli arvutis (ta pisike, ei tea mis mõtles, viskas viiruste kohta vist mingid kirjad ette ja ladus ok ja ristist kinni) ja siis hakkas internet jamama, nett jooksis kinni, siis arvuti hakkas kiiluma, vend tegi nupust restardi ja jäigi neid tegema. Lõpuks oli ära lõpetanud ja siis nupust resu veel tehes oli pikka aega must pilt ees ja siis ütles, et boot.ini failiga mingi jama. Noh tühja temaga, püüdsin käivitada nii, et panen last known good conf värk, ei aitand. Noh tühja kah... närv kottis ja tegin formati. Tegi ilusti ära ja siis oli mul ees tore uudis, see kus sinisel ekraanil veel neid foldereid teeb ja faile kopib (algseid) seal ütles mulle et Cannot create windows folder vms. Igatahes ei saa folderit teha. Tühja kah, tegin resu et partitsioon ära kustutada, ikka sama jama....nüüd on nii, et kuidas kõvaketas tööle saada Ma ei oska teile hetkel täpsemalt kirjutada, aga kui midagi lisamata jäi siis vastan heameelega. Kahju on uuest kettast
EDIT: Kes aru eriti ei saanud siis ma ei saa windows XP.-d peale
_________________ My choices, my life - don't judge me, just try better! |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riverside
HV kasutaja
|
02.04.2006 12:48:27
|
|
|
Tsiteerides sind:
Noh, tühja kah
Sry, ma lihtsalt pidin seda ütlema...
viimati muutis Riverside 02.04.2006 12:49:27, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
02.04.2006 12:49:17
|
|
|
lase kettatootja utikas kallale ja vaata mis näitab. maxtoril oli see powermax vist. saab ketast kontrollida ja nullidega yle kirjutada
|
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|