praegune kellaaeg 21.06.2025 08:47:44
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
agen008
HV kasutaja

|
17.03.2006 22:14:11
Logitech X-620 Disaini supaka tegemine. |
|
|
Tuli mõte võtta oma vanadest grammafoni kõlaritest madalheli elemendid välja ja teha nendega huvi pärast uue kasti, mis sarnaneb logitech x-620 subwoofriga. Kõlarid on mingid nõrgad: ühel kastil kõrgheli + madalheli 6W, sageduala 63 - ... ja takistus 4 oomi, kõlari suurus on 4.3'' (11cm). Ma niisama huvi pärast panen selle asja siis kokku ja vaatan kas mingit heligi hakkavad tegema. Küsimuseks oleks siis et millised mõõdud võiksid kastil olla, millest peavad need torud tehtud olema ja kui suur peaks *compression driver* olema? Compression driver on põhimõtteliselt üks pappi tükk, mida ümbriteb kumm, et see saaks vibreerida.
Tegin ka ühe skeemi valmis.
E: Noh, kas kas keegi oskab kas või kaudseid kasti mõõtmeid mulle soovitada? Ma võin ka teistsuguse kasti ehitada, aga parem oleks kui elemendid oleksid ikka üleni kasti sees. Ma alles tegin free-air teste ja pole tegelt häda midagi, panevad laua värisema, teevad nii kõrgeid kui ka madalaid toone. Ja see veel et kas kast võiks olla täiesti kuubi kujuline?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|