Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Logitech X-620 Disaini supaka tegemine. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
agen008
HV kasutaja
agen008

sõnum 17.03.2006 22:14:11 Logitech X-620 Disaini supaka tegemine. vasta tsitaadiga

Tuli mõte võtta oma vanadest grammafoni kõlaritest madalheli elemendid välja ja teha nendega huvi pärast uue kasti, mis sarnaneb logitech x-620 subwoofriga. Kõlarid on mingid nõrgad: ühel kastil kõrgheli + madalheli 6W, sageduala 63 - ... ja takistus 4 oomi, kõlari suurus on 4.3'' (11cm). Ma niisama huvi pärast panen selle asja siis kokku ja vaatan kas mingit heligi hakkavad tegema. Küsimuseks oleks siis et millised mõõdud võiksid kastil olla, millest peavad need torud tehtud olema ja kui suur peaks *compression driver* olema? Compression driver on põhimõtteliselt üks pappi tükk, mida ümbriteb kumm, et see saaks vibreerida.

Tegin ka ühe skeemi valmis.

E: Noh, kas kas keegi oskab kas või kaudseid kasti mõõtmeid mulle soovitada? Ma võin ka teistsuguse kasti ehitada, aga parem oleks kui elemendid oleksid ikka üleni kasti sees. Ma alles tegin free-air teste ja pole tegelt häda midagi, panevad laua värisema, teevad nii kõrgeid kui ka madalaid toone. Ja see veel et kas kast võiks olla täiesti kuubi kujuline?
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Logitech X-620 Disaini supaka tegemine.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.