Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Chamby
HV vaatleja
|
18.12.2002 16:09:57
Probleem: HDD |
|
|
toodi mulle mingi vana 1G'ne ketas millel oli viimati linux pial ja tahtis et ma sellelt paritatsioonid maha võtax ja fat32'x teeks. kui masina W98 startup'ga üles laadisin ja üritasin parte kustutada siis ta seda ei lasknud (pole võimalik). ma arvan, et asi on filee süsteemis ja proovisin sellist asja nagu knoppix't. see vist selline asi mis töötab linux'i baasil. sellega mu mõistus otsa saigi kuna ei osanud mingeid käsuridasid kirjutada. võibolla oskate avitada? PS: endal W98.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Jumbu
HV Guru

|
18.12.2002 16:29:37
|
|
|
Vale foorum. Kõvad kettad oleks selle teema jaoks pisut sobivam koht
|
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
kodanik2
Kreisi kasutaja
|
18.12.2002 16:29:57
|
|
|
Pane ketas sellisesse masinasse kus on OP juba peal (lisa kettana) ja siis on abiks selline programm angu Partition Magic, proovi sellega, tal suht palju võimalusi.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
1 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
s.p.o.c.k
HV kasutaja

|
18.12.2002 16:52:39
|
|
|
Või kui Knoppixi üles saad buuditud ja desktop sulle ette joonistatakse, siis valid programmide menüüst terminali ja tipid sisse cfdisk käsu.
Edasi peaks hakkama saama. Lihtsad menüüvalikud.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sillu
HV kasutaja

|
23.12.2002 02:40:52
|
|
|
pane ketas mõnda vanasse masinasse, kus bios menüüs on valik "HDD low level format" ja kasuta seda. mul see aitas, kuigi probleem oli nats teine.
low level teeb füüsilise formati ja seda ei koti mingi partitsioon
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
23.12.2002 12:09:07
|
|
|
Esimene võimalus: Tõmba kusagilt endale win2k või XP startup diskid. Läheb vaja küll 6 diski, kuid nendega saad ilusti ka linuxi pardid maha võetud!
Teine võimalus: Linuxi enda plaat sisse ja fdisk abiks!
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
6 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|