praegune kellaaeg 19.06.2025 00:41:09
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
corvette
HV veteran
|
05.03.2006 15:13:22
Kuidas välise USB-HDD(IDE) kettalt sülearvuti üles bootida? |
|
|
Täpsemalt on nii...
Sülearvutiks on Acer Aspire 5024
Ühendasin sellele juurde USB-IDE kaabli abil 120GB HDD ketta
Arvutis endas on WinXPHome ja win ise tunneb ketta ilusti kenasti ära ilma probleemideta, paha paha on see, et ei pääse ligi oma nö "välise" ketta "My Documents" kausta (millel kah WinXP peal laiutab), selleks pean välise ketta üles buutima...siit siis probleem kuidas?
Naised saunas räägivad et ei saagi? Kas tõsi?
Sülearvuti BIOS tunneb Floppy Drive nime all minu 120GB HDD nagu ära, kuid buutida mul pole sellelt õnnestunud.
Peale restarti näitab korraks Win98 pilti (mai tea kust ta selle võtab, mul pole kunagi olnud kettal win98'st mingit haisu??? ) ja siis tuleb DOS'ist tuttav must taust kus siis käsklusreal C:_
Tundub, et ta siiski arvab et mul on USB FLoppy, millega pole mõeldud WinXP'd buutida
On see kõik siis arvuti enda BIOS'is kinni, või saab kuidagi veel USB'd buutivaks panna?
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
v6sa
HV Guru

|
05.03.2006 16:19:17
|
|
|
unusta ära windowsiga selline asi, linuxis muidugi sellised asjad toimivad
_________________ Otsid kohta nokitsemiseks? Pole vajalikke tööriistu varnast võtta? Kodus lapsed ei lase rahus tööd teha? Tule kiika meie hackerspace'i k-space.ee |
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
4 :: |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
08.03.2006 14:59:09
|
|
|
mis tähendab, et mydocumentsile ligi ei saa?
permissione pole?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
hashi
Kreisi kasutaja
|
08.03.2006 15:16:48
Re: Kuidas välise USB-HDD(IDE) kettalt sülearvuti üles bootida? |
|
|
corvette kirjutas: |
Sülearvutiks on Acer Aspire 5024. Ühendasin sellele juurde USB-IDE kaabli abil 120GB HDD ketta. Arvutis endas on WinXPHome ja win ise tunneb ketta ilusti kenasti ära ilma probleemideta, paha paha on see, et ei pääse ligi oma nö "välise" ketta "My Documents" kausta (millel kah WinXP peal laiutab), selleks pean välise ketta üles buutima...siit siis probleem kuidas? Naised saunas räägivad et ei saagi? Kas tõsi? Sülearvuti BIOS tunneb Floppy Drive nime all minu 120GB HDD nagu ära, kuid buutida mul pole sellelt õnnestunud. Peale restarti näitab korraks Win98 pilti (mai tea kust ta selle võtab, mul pole kunagi olnud kettal win98'st mingit haisu??? ) ja siis tuleb DOS'ist tuttav must taust kus siis käsklusreal C:_. Tundub, et ta siiski arvab et mul on USB FLoppy, millega pole mõeldud WinXP'd buutida On see kõik siis arvuti enda BIOS'is kinni, või saab kuidagi veel USB'd buutivaks panna? |
Heips!
Eee... loe SEDA, äkist on abiks...
BIOS-ist saad määrata bootimise järjekorra(KUI saad - try another media vms). Ku sellest abi põle, siis ei oska aidata
Flopi päält XP üldjuhul ei käivitu. On küll flopide päält võimalik arvuti käivitada ja setup tööle panna, kuid minu-tiada täis-mahus iiks-piiks süsteemi flopilt käima saada on võimatu.
Dokudele ligi saamiseks pead nad aga ilmselt "üle võtma"
_________________ Seniks...
---
Hashi |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|