Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  Kuidas välise USB-HDD(IDE) kettalt sülearvuti üles bootida? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
corvette
HV veteran

sõnum 05.03.2006 15:13:22 Kuidas välise USB-HDD(IDE) kettalt sülearvuti üles bootida? vasta tsitaadiga

Täpsemalt on nii...

Sülearvutiks on Acer Aspire 5024
Ühendasin sellele juurde USB-IDE kaabli abil 120GB HDD ketta
Arvutis endas on WinXPHome ja win ise tunneb ketta ilusti kenasti ära ilma probleemideta, paha paha on see, et ei pääse ligi oma nö "välise" ketta "My Documents" kausta (millel kah WinXP peal laiutab), selleks pean välise ketta üles buutima...siit siis probleem kuidas?

Naised saunas räägivad et ei saagi? Kas tõsi?

Sülearvuti BIOS tunneb Floppy Drive nime all minu 120GB HDD nagu ära, kuid buutida mul pole sellelt õnnestunud.
Peale restarti näitab korraks Win98 pilti (mai tea kust ta selle võtab, mul pole kunagi olnud kettal win98'st mingit haisu??? icon_confused.gif ) ja siis tuleb DOS'ist tuttav must taust kus siis käsklusreal C:_

Tundub, et ta siiski arvab et mul on USB FLoppy, millega pole mõeldud WinXP'd buutida icon_neutral.gif

On see kõik siis arvuti enda BIOS'is kinni, või saab kuidagi veel USB'd buutivaks panna?
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 48
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
v6sa
HV Guru
v6sa

sõnum 05.03.2006 16:19:17 vasta tsitaadiga

unusta ära windowsiga selline asi, linuxis muidugi sellised asjad toimivad icon_lol.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 08.03.2006 14:59:09 vasta tsitaadiga

mis tähendab, et mydocumentsile ligi ei saa?
permissione pole?

tagasi üles
hashi
Kreisi kasutaja

sõnum 08.03.2006 15:16:48 Re: Kuidas välise USB-HDD(IDE) kettalt sülearvuti üles bootida? vasta tsitaadiga

corvette kirjutas:
Sülearvutiks on Acer Aspire 5024. Ühendasin sellele juurde USB-IDE kaabli abil 120GB HDD ketta. Arvutis endas on WinXPHome ja win ise tunneb ketta ilusti kenasti ära ilma probleemideta, paha paha on see, et ei pääse ligi oma nö "välise" ketta "My Documents" kausta (millel kah WinXP peal laiutab), selleks pean välise ketta üles buutima...siit siis probleem kuidas? Naised saunas räägivad et ei saagi? Kas tõsi? Sülearvuti BIOS tunneb Floppy Drive nime all minu 120GB HDD nagu ära, kuid buutida mul pole sellelt õnnestunud. Peale restarti näitab korraks Win98 pilti (mai tea kust ta selle võtab, mul pole kunagi olnud kettal win98'st mingit haisu??? icon_confused.gif ) ja siis tuleb DOS'ist tuttav must taust kus siis käsklusreal C:_. Tundub, et ta siiski arvab et mul on USB FLoppy, millega pole mõeldud WinXP'd buutida icon_neutral.gif On see kõik siis arvuti enda BIOS'is kinni, või saab kuidagi veel USB'd buutivaks panna?
Heips!
Eee... loe SEDA, äkist on abiks...
BIOS-ist saad määrata bootimise järjekorra(KUI saad - try another media vms). Ku sellest abi põle, siis ei oska aidata icon_sad.gif
Flopi päält XP üldjuhul ei käivitu. On küll flopide päält võimalik arvuti käivitada ja setup tööle panna, kuid minu-tiada täis-mahus iiks-piiks süsteemi flopilt käima saada on võimatu.
Dokudele ligi saamiseks pead nad aga ilmselt "üle võtma" icon_smile.gif

Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 30
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  Kuidas välise USB-HDD(IDE) kettalt sülearvuti üles bootida?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.