Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  slot1 emme & fcpga prose koostöö ei laabu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
loivar
HV kasutaja
loivar

sõnum 16.02.2006 20:21:22 slot1 emme & fcpga prose koostöö ei laabu vasta tsitaadiga

icon_cry.gif Kas keegi oskab võhikut aidata. Lugesin siinoleva analoogilised teemad läbi... . Otsisin fcpga toega baby emmet ja sain slot1-ga, zx98-at emme koos Socket 370le üleminekuga. Kirjetes 4. punkt: fc-pga 370 cpu avaliable. Müüja väitel töötas ta tal pikemat aega ppga prosega ja enne müüki olevat katsetanud ka 600se celluga(fcpga). Kuid mina olen saanud emme tööle kõiksorti slot1 prosedega ja ka ppga celludega koos üleminekuga, kuid miskipärast see universaalnahhalne üleminek(või emme) fcpgasid vastu ei võta. Biossi järgi peaks emme leppima kuni 667 celludega ja 850 PIII. Huvitava iseärasusena avastasin, et minu teada töökorras ppga üleminekuga ei saanud ma sellel emmel isegi mitte ppga celerone tööle. Ehk oskab mõni targem "patsiga poiss" avitada. Vähe sellest, et emaplaat seisab kasutult, icon_redface.gif lisaks tüli emaplaadi müüjaga. Tema väidab, et temal töötas fcpga prosega ja mina tean, et minul ei tööta suht analoogilise prosega.
17.02.2005 17:46
Edit: Hea uudis, icon_biggrin.gif õnneks pole müüjat süüdistanud petmises sest imekombel lepib isend tõesti ka cellu600 (fcpga prose ja 600se celluga katsetas ka müüja), kuid icon_sad.gif igati korras cellu667ga ei anna arvuti mingit elumärki nagu ka 800se celluga. 800se prosega tõrkumisest saaks veel aru, teine fsb sagedus, kuid miks siiski praktiliselt samasuguse prosega elumärke ei anna icon_question.gif icon_question.gif icon_question.gif

viimati muutis loivar 17.02.2006 18:46:12, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 69
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Prederik
Kreisi kasutaja
Prederik

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.02.2006 10:30:33 vasta tsitaadiga

Mõned mõtted, mis ilma emaplaadi ja slotket-i manuaale lugemata pähe tulevad - äkki emaplaadil 66/100 MHz jumper on 100 peal (kui tal üldse asi jumperitega käib)? Või sellel adapteril mingid jumperid vales asendis (jällegi, kui seal üldse neid on icon_smile.gif )? Mõned üleminekud on ainult FC-PGA-le, need enam PPGA-d ei toetagi. Või kui emaplaadil jumpereid ei ole, siis on vaja emaplaadil lasta prose uuesti ära tunda, selleks tavaliselt tuleb sisselülitamisel mingi klahvi all hoida...
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 132
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
loivar
HV kasutaja
loivar

sõnum 04.03.2006 21:26:41 vasta tsitaadiga

thumbs_up.gif Kasu küll ei saanud, kuid vähemalt üks inimene üritas aidata. Lisaks veel, et üleminekul on jumpersid pinge seadeks, kuid see on seatud auto reziimi ja jumpers clokkimise võimaldamiseks. Seda olen proovinud nii ja naa. Olemas ka üks üleminek laialdaste konf. võimalustega, kuid ise ei mõista tolle jumperseid paika panna. Peaks nii vanu(PPGA) cellusid, uusi Cellusid ja PIII sid ja VIA prosesid sööma. Püüdsin ka seal jumpersid oma aruga õieti panna, kuid vähemalt selle emmega ei saanud ma seal ei PPGA ega FCPGA cellusid tööle.icon_cry.gif
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 69
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  slot1 emme & fcpga prose koostöö ei laabu
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.