praegune kellaaeg 19.06.2025 14:47:08
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
StormXS
HV vaatleja
|
03.03.2006 23:40:18
Arvuti käivitamine |
|
|
Nimelt on mu probleem selles et alati kui hakkan arvutit sisse lülitama hakkab ta korraks tööle ja siis kohe lülitab end uuesti välja ainus viis sedxa korralikult tööle saada oli power nupuga mängides Nüüd on asi aga veel hullem power nupp paneb korraks arvuti tööle ja siis lülitab arvuti end kohe jälle välja peab restardi nuppu all hoidma et üldse tööle läheks aga kui ta tööel juba läheb siis ei võta monitor pilti ette ja peab kuskil 5 restarti tegema enne kui midagi näha on
Biosis ütleb ta mulle et ma pole üht ide kaablit ära ühendanud kuid minu arust pole selles probleem Ma oleksin pakkunud asja, mis muudab voolu aga siis peaks ta kohe pildi ette võtma kui on restardi teinud Kas need probleemid on seotud või on asi ainult toiteblokis
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elar
HV kasutaja
|
04.03.2006 10:55:00
|
|
|
Vaata emaplaadi kondekad üle.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|